Het kiezen van een lippenstift is altijd lastig – dít zou je sterrenbeeld doen

Er zijn veel discussies over hoe je de juiste lippenstift kiest. Hoort de kleur te passen bij je huidtint of juist bij je haar? Wij vinden het allemaal maar lastig. Misschien moet de kleur van je lippenstift wel helemaal niet afhangen van je fysieke kenmerken. Wij hebben het anders aangepakt en geluisterd naar de sterren.

Dit is de lippenstift die je volgens je sterrenbeeld moet dragen.

Lippenstift volgens sterrenbeeld

Luister ook naar je persoonlijkheid voor de kleur van je lippenstift. Hier lees je welke lippenstift het beste bij jou past:

1. Ram – een licht rode lipgloss

Een Ram is gepassioneerd en eigenwijs, daarom past de kleur rood zo goed bij hem/haar. Je hebt een lippenstift nodig die de hele dag meegaat met je overvolle agenda. Het liefste een kleur die klassiek en stijlvol is, maar wel laat zien dat je pit hebt. Rood is dus perfect voor jou.

2. Stier – kalme tinten

Als aarde element is een Stier heel erg down-to-earth en realistisch. Toch heb je altijd je woordje klaar en moet je dus kracht kunnen uitstralen op die momenten. Dat kan met een iets intensere kleur dan een nude lippenstift. Kijk eens tussen de black friday deals van Charlotte Tilbury, daar zullen veel van dit soort producten bij zitten.

3. Tweelingen – een liquide lippenstift

Een Tweelingen is het meest sociale sterrenbeeld. Voor jouw is het leven een feestje en daarbij past je lippenstift. Je hebt namelijk niet veel nodig, een glistering op je lippen is genoeg.

4. Kreeft – een simpele lipgloss met een beetje roze

Een Kreeft valt het liefst niet heel erg op. Om dit sterrenbeeld een beetje te pushen om hun extravagante kant te laten zien, hebben we een lipgloss gekozen. Deze valt net genoeg op om aanwezig te zijn, maar is te weinig om schreeuwend over te komen.

5. Leeuw – Goud en glitters

Een Leeuw houdt van een feestje, daarom past deze lippenstift zo goed bij hem/haar. Maak er een feestje van en gebruik bijvoorbeeld deze lippenstift van Liquid, in het goud.

6. Maagd – donkerrode lippenstift

De Maagd gaat altijd mee in de hipste trends, zo ook de wake-uptrend van deze winter – donkerrode lippen.

7. Weegschaal – roze lippenstift

Niets past beter bij een Weegschaal dan speels roze. Deze kleur past bij elke gelegenheid, of je nu gaat lunchen met vriendinnen of een meeting hebt op je werk.

8. Schorpioen – dark berry

Een Schorpioen zou geen Schorpioen zijn als hij/zij niet eens deze kleur heeft gebruikt. Het past zó goed bij hun karakter. Deze kleur is mysterieus, maar toch warm en vriendelijk.

9. Boogschutter – mat roze lippenstift

Een Boogschutter denkt vaak dat hij/zij subtiel is, maar stiekem is dit helemaal niet zo. Daarom kan je ook het beste deze mat lippenstift van MAC dragen, met een gewaagd kleurtje.

10. Steenbok – donkere nude kleuren

Een subtiele maar toch krachtige kleur past het beste bij een Steenbok. Kies daarom eens een neutrale kleur, maar dan niet de lichte varianten, een meer donkere kleur zal goed bij je passen.

11. Waterman – een gekleurde lipgloss

Een Waterman is vaak dromerig en denkt vaak uren lang na. Je kan je een hele tijd bezighouden met een vraagstuk in je hoofd. Om dit dromerige karakter te matchen, past een gekleurde lipgloss goed bij jou. Probeer bijvoorbeeld eens een lipgloss met een lichte blauw tint erin, het zal je verassen hoe goed het je staat.

12. Vissen – blauwe lippenstift

Blauw past echt goed bij dit sterrenbeeld met een water element. Je laat je emoties graag zien. Een opvallende lip kan jij dus zeker aan.

Reageer op artikel:
Het kiezen van een lippenstift is altijd lastig – dít zou je sterrenbeeld doen
Sluiten