Lipsticks die perfect zijn om op je werk te dragen

Oh, wat zijn wij vrouwen dol op lipsticks. Helaas is niet elke lipstick in je collectie geschikt voor elke gelegenheid. Bij een gezellig avondje uit draag je waarschijnlijk een andere dan op je werk. Maar welke lipsticks zijn daar dan wél geschikt?  De volgende kleuren zijn perfect voor op de werkvloer, want ze stralen professionaliteit uit en zijn subtiel:

 1. Mauve
  Mauve is ook wel de benaming voor een paars-roze kleur en past goed bij vrijwel iedere huidskleur. Om die reden is het makkelijk te combineren met veel verschillende outfits en dat is weer perfect voor op de werkvloer. Veel mensen beschrijven mauve als een my lips but better kleur. Het lijkt heel erg op de natuurlijke lipkleur, maar geeft je lippen net iets meer glam.
 2. Perzik
  Een perzikkleurige lipstick is een combinatie van oranje en roze. Het is subtiel, vrouwelijk, licht en mooi. Je zult zeker weten veel complimenten krijgen wanneer je deze kleur draagt en het is zeker niet too much voor werk. Deze kleur is vooral geschikt voor de lichtere huidskleur, want hij is waarschijnlijk niet goed te zien op donkere lippen.
 3. Koraal
  Deze kleur is te vergelijken met de perzikkleur, alleen is koraal iets feller. Het is vooral perfect te combineren met een neutrale make-up en kleding. Koraal staat overigens ook heel mooi op een getinte en donkere huidskleur.
 4. Beige
  De kleur beige klinkt misschien saai, maar is dat zeker niet. Er zijn echter ontzettend veel verschillende kleuren beige, dus zoek er één die het beste bij jouw huidskleur past. Als je de perfecte hebt gevonden, past hij bij elke outfit en zul je er lang plezier van hebben. Dag in, dag uit.
 5. Zacht roze
  Bij roze denk je misschien dat het een beetje over de top is, maar een zachtroze kleur staat heel naturel en lieflijk. De kleur past bij veel verschillende huidskleuren en is makkelijk te combineren met de rest van je make-up.
 6. Oud roze
  Oud roze is een medium donkere kleur met wat rood/bruin erin. De kleur staat heel volwassen en naturel, maar het benadrukt je lippen wel mooi. Ook deze kleur past goed bij veel verschillende huidskleuren. Wanneer je een lichte huid hebt, is het een medium donkere lipstick. Maar bij getinte huid kan de kleur weer heel naturel en licht ogen.
 7. Reageer op artikel:
  Lipsticks die perfect zijn om op je werk te dragen
  Sluiten