Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 9 apr 2018

Zeg hallo tegen je nieuwe favoriete ijsje! Ola verkoopt nu Lipton Green Ice Tea ijsjes

Het is al fantastisch dat de zon zich eindelijk heeft laten zien, maar er is nog meer nieuws. Lekker nieuws. Bereid je voor op een zomer lang ijsjes eten, want Ola verkoopt Lipton Green Ice Tea ijs.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Lipton Green Ice Tea ijs is een feit. Met het warme weer (of als je er gewoon zin in hebt) les je straks namelijk je dorst met dit heerlijke nieuwe ijsje. Als je groot fan bent van de Calippo valt deze nieuwe variant al helemaal in de smaak.

Lipton Green Ice Tea ijs kopen

Voordat je meteen een sprintje naar de winkel rent om de ijsjes in te slaan, moet je wel iets weten. Probeer niet te teleurgesteld te zijn, want het Lipton Green Ice Tea ijs is niet in de winkel verkrijgbaar.

Ola zou er namelijk voor hebben gekozen om Lipton Green Ice Tea ijs alleen in pretparken te verkopen. Zo is het schijnbaar verkrijgbaar bij de Efteling, Toverland, Wildlands Adventure Zoo Emmen, DierenPark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp voor 1,70 euro.

Online adresje

Misschien is er wél een klein lichtpuntje. Via deze website kun je de ijsjes per 24 kopen, zodat je meteen een voorraadje hebt om de maand door te komen. We hebben geen ervaring met de webshop, dus kunnen je niet garanderen dat het betrouwbaar is.

Als dit geen lekkere zomer wordt, dan weten wij het ook niet meer. We hebben nu al zin in dit ijsje. Yum.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Zeg hallo tegen je nieuwe favoriete ijsje! Ola verkoopt nu Lipton Green Ice Tea ijsjes
Sluiten