Renée
Renée | LinkedIn Life 1 mei 2019

Psycho b**** Lisa doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars en dat wordt drama

Je bent vast niet vergeten dat Temptation Island Alex in seizoen drie van Ex On The Beach zijn opwachting maakte en dat niemand minder dan de blonde Lisa als ex op het strand ‘aanspoelde’. Lisa gaat wederom terug naar zee, want ze is de laatste kandidaat van Ex On The Beach Double Dutch: All Stars.

De entree van Lisa tijdens haar eerste keer Ex On The Beach was nogal heftig, dus het kon niet anders dan dat de programmamakers haar uitnodigden voor het All Stars seizoen.

Lisa laatste kandidaat van Ex On The Beach Double Dutch: All Stars

Lisa – zelfbenoemd psycho b**** – maakt het seizoen van Ex On The Beach Double Dutch: All Stars en ze gaat het strand én de villa onveilig maken met Yasmine, Renan, Roy, Wayne, Sharon en Esmee, Alisa en Harrie.

Lisa: “Ik ben er natuurlijk ook wel een beetje voor de drama.” We hadden niets anders verwacht. Stiekem hoopt ze dat Jorden erbij is, maar aangezien hij een vriendin heeft wordt dat misschien een moeilijk verhaal. Maar aangezien iedereen een ex van elkaar is weet je nooit wat je tijdens dit seizoen van Ex On The Beach Double Dutch: All Stars kunt verwachten.

Bekijk haar interview hier:

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook: Drama! Renan en Alisa doen óók mee aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Reageer op artikel:
Psycho b**** Lisa doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars en dat wordt drama
Sluiten