Isis van Graas
Isis van Graas Life 25 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Awh! Lisa van Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend en dit is ‘m

Er is weer nieuws opgedoken uit “Ex On The Beach land”: Lisa van Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend. Hoewel Lisa en Wayne het op dit moment erg gezellig hebben in de villa, heeft Lisa toch een ander aan de haak geslagen na de opnames.

In een interview met Ingrid Jansen vertelt ze er meer over en ook in de nieuwste aflevering van “Meekijken met…” zit ze met haar nieuwe lover op de bank.

Lees ook: Jamecia is de nieuwe ex in Ex On The Beach All Stars en ze pakt Elias van iedereen af

Lisa van Ex On The Beach heeft een nieuwe lover

In de aflevering “Meekijken met…” zat Koen Kardashian ineens naast nieuwe liefde Jeffrey op de bank. Dat riep natuurlijk wat vragen op en daaruit bleek dat de twee het wel erg gezellig hebben met elkaar. Ook in het interview met Ingrid Janssen zegt Lisa: “Het is gewoon een man en geen jongetje meer, dus ja, ik zie er zeker wel relatiemateriaal in.

VRIEND LISA OVER JAMECIA: “IK ZOU HAAR DOEN”| Meekijken met Lisa

Meer Ex on the Beach: Double Dutch? http://www.mtv.nl/shows/fivk3i/ex-on-the-beach-double-dutch — In deze ‘Meekijken Met’ gaat ‘tante Kardashian’ op bezoek bij Lisa, haar beste vriendinnen en nieuwe vlam. De vriend van Lisa heeft een hele duidelijke mening en is daarom ook niet bang om te vertellen dat hij Jamecia wel zou doen.

Gelukkig zijn nog niet alle afleveringen van Ex On The Beach All Stars uitgezonden en kunnen we volgens Lisa nog gaan genieten van een aantal romantische momenten tussen haar en Wayne. Wij zijn benieuwd. Klik hier om het hele interview met Lisa te bekijken.

Lees ook: Sex and the City krijgt een vervolgserie en dit is alles wat we erover weten

Reageer op artikel:
Awh! Lisa van Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend en dit is ‘m
Sluiten