Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 juli 2017

YEAH: Er komt een live action film van Aladdin en we kunnen niet wachten tot ‘ie uit is

Na het succes van Belle en het Beest en Jungle Book is nu ook de live action versie van Aladdin onderweg. Is Aladdin jouw lievelings Disneyfilm? Wrijf dan nog maar eens goed over jouw fles, want je lievelingskarakters krijgen nu een écht menselijk gezicht.

Momenteel waan jij je in a whole new world, aangezien je dit fantastische nieuws even een plekje moet geven. Aladdin en Jasmine zijn toch wel één van de mooiste Disneykoppels die een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar tonen. En nu kan je hierbij wegzwijmelen in real life.

Prins Ali

Zal deze beste man dan ook in de schaars geklede kleertjes rondlopen zoals in de Disney film? In dat geval kunnen we zeker niet wachten. Alle acteurs zijn nu ook bekend, en zo zal de geest bijvoorbeeld gespeeld worden door Will Smith. En oprecht: dat kan niet anders dan grappig worden. Dit zijn de acteurs:

Hier hebben we even een oud fragment voor je opgezocht, waarin Aladdin zijn drie wensen mag doen.

Wij zijn vooral heel benieuwd naar het vliegende kleedje van Aladdin. En zijn aapje natuurlijk. Het decor kan niet anders dan prachtig worden, net zoals de outfits van Jasmine. Wanneer de film uitkomt is nog niet helemaal bekend, maar we houden je op de hoogte.

LEES OOK: Te lief: Winnie de Poe krijgt een real life movie

Reageer op artikel:
YEAH: Er komt een live action film van Aladdin en we kunnen niet wachten tot ‘ie uit is
Sluiten