Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 juli 2017

Nohhh zó lief: Ook Dombo krijgt een live action film

Wat een ongelooflijk fijn jeugdsentiment is dit lieve olifantje met veel te grote oren, want wie heeft Dombo nou niet gezien als klein kind. Oké, heb jij hem toevallig niet gekeken vroeger (shame), dan kan je dit fantastisch inhalen, want lieve Dombo krijgt zijn eigen live action film.

We zijn het er nog niet helemaal over uit of Dombo nou daadwerkelijk een kinderfilm is, gezien het spacende stukje van het olifantje in de film. Máár, wat we absoluut zeker weten, is dat dit olifantje het állerschattigste olifantje op de aardbol is. En dat daar nu een live action film van gemaakt wordt, klinkt als muziek (vooral trompet) in jouw oren.

Misschien een ander verhaal

De live action van Dombo wordt midden 2019 verwacht. Dit lijkt ver weg, maar vergis je niet. Drie keer knipperen en het is voorbij en daarom kunnen je met enthousiasme uitkijken naar de film. Tim Burton, regisseur van Dombo live action én vele andere films, heeft wel vast verklapt dat het nog niet helemaal zeker is, of hij bij de oorspronkelijke verhaallijn blijft, of dat het ietwat wordt aangepast.

Te lief

In een persbericht wordt namelijk gesteld dat de film zal gaan over Holt Farrier, een circusartiest wiens leven wordt omgegooid door de oorlog. Als hij na jaren terugkomt bij het circus, krijgt hij de opdracht samen te werken met een vreemd olifantje met enorm grote oren. En dan ontdekken zijn kinderen dat het olifantje kan vliegen.

Wellicht een andere verhaaltje, maar zowel Dombo als zijn grote oren én het vliegen zit erin. Dat betekent gewoon dat het een topfilm wordt, en wij kunnen niet wachten. Hier nog even een klein stukje uit de oorspronkelijke film:

Zo schattig.

Dit wil je ook lezen:YEAH: Er komt een live action film van Aladdin en we kunnen niet wachten tot ‘ie uit is

Reageer op artikel:
Nohhh zó lief: Ook Dombo krijgt een live action film
Sluiten