Renée
Renée | LinkedIn Love 17 jul 2018

Dit Temptation Island koppel deed bíjna mee aan Temptation Island VIPS

Met de rentree van Niels en Rosanna in de Temptation Island VIPS villa’s was het even huilen van geluk. Dankzij hen weet je dat het seizoen gegarandeerd leuk wordt. Maar het had weinig gescheeld of Lize en Ken waren naar Mexico afgereisd voor de ultieme relatietest…

Het is natuurlijk al spraakmakend dat het koppel dat Temptation overleefde de uitdaging aanging. Maar het is nóg boeiender als een nieuw koppel – zoals Lize en Ken – het avontuur aandurft.

Lize en Ken in Temptation Island VIPS

Je zou bijna vergeten dat Lize met Jefferson naar Thailand vloog. Uiteindelijk was het Ken die ze mee naar huis nam en daarom was het pas echt ultiem genieten als ze mee zouden doen aan de VIP-versie van het programma. Het had weinig gescheeld of de twee zouden écht gaan.

Maar waarom gingen ze niet? Daarvoor moeten we bij Lize zijn. Ken zag zichzelf al helemaal zitten in Puerto Estate, maar dat ging helaas niet door. Aan &C vertelt hij:

‘Lize wilde niet, ik stiekem wel. Maar het is beter van niet, anders blijven we straks voor altijd Lize en Ken uit ‘Tempation’.’ Misschien maar goed ook, want dit koppel is in ieder geval nog wél bij elkaar.

Bonnie & Clyde @ Sevilla 🇪🇸

A post shared by Ken (@kennethenstoffers) on

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Het derde kampvuur van Temptation Island VIPS is weer heftig

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Dit Temptation Island koppel deed bíjna mee aan Temptation Island VIPS
Sluiten