WAT?! Bij de Action scoor je een lookalike Urban Decay palette voor maar 3 euro

Als je dol bent op make-up heb je vast wel een Urban Decay palette op je wishlist staan. Hoe mooi deze palettes ook zijn, er hangt wel een prijskaartje aan. Wat als je zo’n mooi palette kon scoren voor maar, uhhh 3 euro? Yes dat kan, bij de Action.

Make-up lovers die helemaal weg zijn van zoete pastelkleurtjes hebben vast het Naked3 Palette toegevoegd aan hun verlanglijstje. Want hoe mooi het palette ook is, 55 euro uitgeven aan één palette is toch even slikken. Herkenbaar? Dan is dit palette van de Action een mega goede find voor jou.

Make-up producten bij de Action

Dit is niet de eerste keer dat de Action zo’n tof product in de winkel heeft liggen. Vorig jaar nog was er een enorme run op het contouringpalette van de winkelketen. Naast mascara’s, make-up kwasten en contouringsets heeft de Action op dit moment ook deze twee prachtige palettes in de winkel liggen.

Highlighter palette

Het linker palette is een highlighter set van vijf verschillende kleuren waar je een natural glow mee creëert. Er zitten drie nude tinten in en twee bronzen tinten. Wauw.

Oogschaduw palette

Het rechter palette bestaat uit twaalf verschillende kleuren oogschaduw. De kleuren variëren van lichtroze tot zwart. Zo kun je een dreamy romantische look creëren maar ook een smokey eye. In het doosje zit een spiegeltje en bijbehorende kwast. Handig.

De palettes zijn te koop in de winkels van de Action en je kunt ze hier online bekijken.

Reageer op artikel:
WAT?! Bij de Action scoor je een lookalike Urban Decay palette voor maar 3 euro
Sluiten