Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 juli 2017

Loop jij niet met de massa mee? Dan heb je meer kans om rijk en succesvol te worden

Rijk en succesvol worden, wie wil dat nou niet? Wat als je al het geld dat je wilde tot je beschikking had? Als je kon doen wat je wilde, zonder ooit maar na te denken over de prijs? Heerlijk toch. Maar ja, hoe bereik je dat?

Schrijver Thomas C. Corley vroeg zich dat ook af, hoe je nou rijk en succesvol kunt worden. Daarom schreef hij het boek Change your habits, change your life en bestudeerde hij vijf jaar lang mensen met flink wat centen op de bank.

Na die vijf jaar onderzoek zegt Thomas het geheim tot succes te hebben ontdekt. En dat is: als je niet met de massa meeloopt, heb je meer kans om miljonair te worden.

Was jij op school misschien al een buitenbeetje? En doe je nu nog steeds het liefste wat je zelf wil, zonder je van iemand wat aan te trekken? Good for you, want dit zou wel eens de weg naar rijkdom en welvaart kunnen zijn.

Compleet je eigen gang gaan

Niet met de massa meelopen, kan overigens nog knap lastig zijn. Mensen zijn namelijk van zichzelf kuddedieren. Bijna automatisch doe je dingen om ‘erbij te horen’. Als je rijk en succesvol wilt zijn, is het dus slim om die drang te negeren.

Je zult een tijdje het buitenbeetje zijn. Tja, men zegt niet voor niets dat het eenzaam is aan de top…

De succesvolste mensen ter wereld werken overigens ook kei- en keihard. Ze werken als de rest van de wereld ligt te slapen en doen voortdurend dingen die uit hun comfort zone liggen.

Heb jij het in je?

Ben jij liever lui dan moe? Lees dan dit: Aha: Luiheid is besmettelijk en je kunt er dus niets aan doen, blijkt uit dit onderzoek

Reageer op artikel:
Loop jij niet met de massa mee? Dan heb je meer kans om rijk en succesvol te worden
Sluiten