L’Oréal werkt samen met het merk Karl Lagerfeld aan de make-up collectie van je dromen

Goed nieuws voor alle beautyjunkies en vrouwen die ervan houden om zich mooi op te maken. Na de zomer wordt een legendarische make-up collectie gelanceerd. L’Oréal werkt samen met het modehuis Karl Lagerfeld voor een exclusieve collectie die in september 2019 verkrijgbaar is.

Vorig jaar hebben de twee merken de handen ineengeslagen en eerlijk is eerlijk, we zijn oprecht heel enthousiast over deze samenwerking. De rock-chic stijl van de overleden designer vind je namelijk terug in de producten, zodat we nog steeds een stukje Karl kunnen dragen.

Samenwerking L'Oréal en Karl Lagerfeld

De L’Oréal x Karl Lagerfeld samenwerking

Wat we nu toe weten over de L’Oréal x Karl Lagerfeld samenwerking is dat het een vleugje Parijs heeft. Het wordt benoemd als een elegantie die zowel klassiek als effortless is. Met andere woorden: precies hoe jij en je vriendinnen eruit willen zien.

De collectie wordt wereldwijd onthuld op 20 september 2019, dus je snapt vast wel dat wij die datum alvast in onze agenda’s zetten. Een week later – tijdens Paris Fashion Week – is het tijd voor de lancering. Daarna is de collectie verkrijgbaar bij Etos en in de webshop van Wehkamp.

Lees ook: Waarom elk meisje een designertas verdient en welke je dan koopt

Reageer op artikel:
L’Oréal werkt samen met het merk Karl Lagerfeld aan de make-up collectie van je dromen
Sluiten