Beautify’s Lotte Nijborg werd geïnterviewd door RTL Boulevard

Lotte is na haar afvaluitdaging een nieuwe uitdaging aan gegaan: een Prodent glimlach. Omdat die beugel er nu nog wel even in zit vertelt ze vandaag over een mini uitdaging die ze laatst is aangegaan: een interview door RTL Boulevard. Lotte neemt je mee backstage.

‘Loooohooot, waar ben je dinsdag?’ vroeg mijn lieftallige collega. ‘Heb een paar afspraken staan, hoezo?’ en ik keek met een vragende blik haar kant op. ‘Oh RTL Boulevard komt je even interviewen’. EXCUSE ME? WAT? HOE, IK? HUH? RTL? NEE, ECHT? ‘Oh echt? Wat leuk, waar gaat het over?’ antwoordde ik zo rustig mogelijk, ‘ik maak m’n agenda wel leeg’.

Altijd cool blijven: van binnen schreeuwen, de buitenkant rustig houden. Oké, het waren achteraf gezien maar 30 seconden ofzo. Maar alsnog. Ik werd gevraagd om een interview te geven over geluk en geluksmomentjes voor jezelf en anderen. Allemaal last minute zoals het altijd gaat. Maar ik vond het helemaal leuk.

Typisch voor mij: ik bereid alles goed voor. Samen met vriendlief ging ik dan ook maandagavond oefenen voor de camera, de vragen (die ik gelukkig vooraf aangeleverd had gekregen) doorgenomen, de mooiste antwoorden verzonnen en ready to rumble. En toen stonden ze opeens voor mijn neus. Voor een camera praten doe ik gelukkig al ontzettend vaak dus ik kon behoorlijk koel doen. Fijn.

Als je geïnterview wordt staat er een dame (in mijn geval) naast de camera die jou alle vragen stelt. Je geeft haar ook antwoord waardoor het net lijkt alsof je een normaal gesprek hebt. Ze stelde me de eerste vraag. Mijn riedeltje wat ik had geoefend kwam er perfect uit, tot na het derde woord. Ik viel stil en keek haar aan. Wat vroeg ze nou? Dat was toch niet de eerste vraag? ‘Sorry, kun je de vraag nog een keer herhalen’? Wat bleek, de vragen waren natuurlijk totáál anders dan gescript. Omschakelen, doorgaan, improviseren.

Je kunt je voorstellen dat ik ‘s avonds ietwat gespannen was toen Gordon mijn naam aankondigde. Ik had geen idee wat ik allemaal had gezegd aangezien er niks volgens script werd gevraagd. Na mijn 30 seconds of fame kon ik opgelucht ademhalen. I did it zonder idiote versprekingen of rare zinnen.

Daarna stroomde mijn Facebook vol, mijn telefoon bleef maar pingelen en ik heb ook mijn hoogste persoonlijke likes aantal gehaald ever. Toch best prettig. Want ondanks dat ik allerlei videos maak voor Beautify, en ik 24/7 online bezig ben, blijft jezelf op TV terugzien toch stiekem wel erg leuk. Bekijk mijn backstage filmpje hierboven of het RTL Boulevard item hier.

Ben benieuwd wat jullie vinden! Liefs.

Reageer op artikel:
Beautify’s Lotte Nijborg werd geïnterviewd door RTL Boulevard
Sluiten