Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 10 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Déze Love Islander zag je gisteren in Steenrijk, Straatarm en Twitter ging los

Voor wie gisteren wat zat te zappen of al helemaal klaar zat voor weer een nieuwe aflevering Steenrijk, Straatarm, kwam een bekend gezicht tegen. Lotte uit het eerste seizoen Love Island deed namelijk mee met het populaire tv-programma. Het programma draait om twee gezinnen die met verschillende inkomens een week van huis én budget gaan ruilen.

Lotte deed samen met haar moeder mee en op Twitter werd veel gereageerd.

Lotte in Steenrijk, Straatarm

Love Islander Lotte deelde eerder al op Instagram dat ze te zien zou zijn, samen met haar moeder. In de post is te lezen dat de twee het een onvergetelijke ervaring vonden en dat Lotte het heel fijn vond om dit samen met haar moeder te doen. Het tweetal ruilde voor een week van huis, leven en budget met Petra van den Boezem én haar vier kids uit Noord-Brabant.

Welvarend vs. arm

Lotte en moeder Raghnild komen uit het Gooi. We kennen Lotte natuurlijk uit Love Island, maar haar inkomen komt voort uit haar werk als model en influencer op social media. Samen haar moeder, ruilden ze hun leven voor een weekje voor dat van het gezin van Petra. Petra kan door fibromyalgie maar zeven uren per week werken en moet zichzelf en haar kids onderhouden met 100 euro per week.

In de ruilweek mag Petra met haar gezin leven van 1500 euro leefgeld. Een groot verschil. En zoals dat vaker gaat met het programma Steenrijk, Straatarm, kwamen er ook deze aflevering weer veel reacties op.

De reacties

Op Twitter las je vooral veel kritiek op Lotte. Mensen vinden dat Lotte iets nuttigs moeten gaan doen, en dat ze doet alsof het armoe is als je geen inloopkast hebt. Gelukkig kreeg ze ook veel positieve reacties. Op Instagram deelt ze allemaal Stories van mensen die aan het kijken waren, en onder de post van de aankondigingen zijn ook veel enthousiaste reacties te zien.

Benieuwd geworden naar de aflevering? Hier kan je de aflevering met Lotte terugzien.

 

Reageer op artikel:
Déze Love Islander zag je gisteren in Steenrijk, Straatarm en Twitter ging los
Sluiten