Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 november 2017

Fancy! Er bestaat gewoon een Louis Vuitton toilet voor als je chic wil plassen

Een bezoekje aan het toilet is vaak niet iets waar je de hele dag naar uitkijkt. Even je ding doen en dan weer verder met waar je mee bezig was. Maar met deze zeer bijzondere en glamoureuze wc wordt de situatie ineens heel anders. Dan zou je bijna willen dat je ieder uur een bezoekje aan het toilet kan brengen.

Er zijn allerlei manieren om een toiletbezoekje wat leuker te maken. Je kunt je telefoon meenemen, je kunt een grote poster met inspirerende tekstjes ophangen op de deur of je kunt gewoon een leren wc-pot aanschaffen met het logo van Louis Vuitton all over the place. Dat is nog eens andere koek.

Een Louis Vuitton toilet is een feit

Geen saaie witte wc’s meer, nee gewoon lekker eentje die een dikke indruk achterlaat op je netvlies. Een wc waar je de rest van de dag aan gaat denken. Eentje die niet meer uit je hoofd gaat. Louis Vuitton is het gelukt. Ze maakten een toilet dat helemaal in Louis Vuitton-stijl is ontworpen.

Ja, helemaal. Denk leer, denk logo’s en denk de bekende kleuren van het merk. Eigenlijk ziet het toilet er precies hetzelfde uit als de bekende tassen van Louis Vuitton, want daar is de wc ook van gemaakt. Maar liefst 24 tassen zijn er gebruikt om de wc te maken. Alles zit erop en eraan. Zelfs aan het wc-papier is gedacht. En de houder van het wc-papier.

Bekijk hier een korte impressie van de 100.000 dollar kostende pot:

Geloof het of niet, maar dit Louis Vuitton toilet werkt ook nog eens ècht. Wie weet hoeveel wc’s er in de toekomst gaan volgen waar we chic kunnen plassen. Want deze wil natuurlijk iedereen in huis hebben.

Of als je op een andere (en goedkopere) manier toiletbezoekjes wil opleuken: Met dit keurrijk wc-papier vol unicorns zijn toiletbezoekjes nooit meer saai

Reageer op artikel:
Fancy! Er bestaat gewoon een Louis Vuitton toilet voor als je chic wil plassen
Sluiten