Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 mei 2017

Relaxed: met dit lounge-eiland wordt zonnen aan het zwembad duizend keer chiller

De opblaasbare unicorn is schattig en de flamingo mag er ook zeker wezen, maar het is dit lounge-eiland dat pas echt de show steelt op het water. Zie jij jezelf al ronddobberen met je lover, vriendinnen of jezelf en een goed boek? Geef toe: dit ziet er uit als pure ontspanning. En nog beter: het is gewoon in Nederland te koop.

Op een brakke dag kan jij zo uit jouw bed rollen en dit waterbed op glijden, want deze enorme watertool is jouw nieuwe verslaving in de zomer. Een luchtbed ter grootte van een tweepersoonsbed voor op het water en je kan het gewoon kopen bij de Lidl. We need. Dit lounge-eiland is de toevoeging aan jouw diva tan-sessie.

Lekker dobberen

Het eiland is voorzien van een afneembaar zonnescherm waarin een ingebouwde UV-bescherming zit. Daarnaast zit er een stevige rugleuning en 2 geïntegreerde drankhouders voor jouw cocktails. Het lounge-eiland is 2 meter lang, 1.56 meter breed en heeft een zonnescherm van 2 meter hoog. Je kan daarom languit genieten.

Hieronder zie je wat voor fantastische diva jij kan zijn op dit eiland:

En mocht hij super onverhoopt toch lek raken, zit er een reparatieset bij inbegrepen. Het luchtbed kost slechts 75 euro, en wordt bij jou thuisbezorgd. Dé perfecte aankoop voor de zomer.

Toch liever de unicorn? Hij is nu te koop bij de Primark: HEBBEN! Eindelijk is de mega opblaas unicorn in Nederland voor maar 12 euro te koop

Reageer op artikel:
Relaxed: met dit lounge-eiland wordt zonnen aan het zwembad duizend keer chiller
Sluiten