Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 12 november 2019

Zwijmel! In deze Nederlandse steden kun je Love Actually kijken vanuit een theaterstoel

Lieve meiden pak je agenda erbij en bel je vriendinnen of lover op want ‘Love Actually in Concert’ is iets wat je niet wilt missen. De meest romantische film ooit wordt binnenkort op een gigantisch HD-scherm vertoond én begeleid door het 50-koppige Noordpool Orkest.

Kun je je het voorstellen? Je favoriete film kijken vanuit je theaterstoel waarbij de muziek dankzij het Noordpool Orkest écht als muziek in de oren klinkt.

Love Actually vanuit je theaterstoel

Na het grote succes in Engeland, brengt Cinema in Concert de Love Actually in Concert-tour naar ons koude kikkerlandje.

Tijdens Love Actually in Concert kijk je vanuit je theaterstoel je favoriete film en ondertussen wordt het muziek verzorgd door het Noordpool Orkest. Oftewel: je kijkt naar de film maar de muziek wordt live geregeld.

Meezingen was nog nooit zo geweldig

Het romantische verhaal waarin we allemaal dírect verliefd worden op Hugh Grant en ons afvragen waarom hij niet van ons is. Gelukkig weet het Noordpool Orkest de score van de bekroonde Britse filmcomponist Craiq Armstrong live te brengen en de in de film verwerkte wereldhits nog mooier te maken. Dit wordt toch sowieso meezingen met het geweldige nummer “All You Need is Love?”

Waar en wanneer kun je Love Actually zien?

Love Actually in Concert is in maar liefst vijf Nederlandse steden te zien. Helaas zijn de tickets in sommige steden al uitverkocht maar wie weet scoor je nog iets via Ticketswap. Kijk voor meer informatie en tickets hier.

18 november: Muziekgebouw Eindhoven
19 november: Concertgebouw Amsterdam
20 november: Martini Theater, Groningen
21 november: De Doelen, Rotterdam
24 november: De Vereeniging, Nijmegen

Misschien vind je dit ook leuk:

Loveactuallyinconcert.nl

Reageer op artikel:
Zwijmel! In deze Nederlandse steden kun je Love Actually kijken vanuit een theaterstoel
Sluiten