Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 okt 2017

Love is in the air: De volle maan in oktober zorgt voor een flinke dosis liefde in jouw leven

Eigenlijk is het een bizar proces als je nadenkt over hoe de maan iedere dag toch weer een andere vorm heeft. Vooral als je er eens langer bij stil staat. Je zou denken dat het allemaal niet heel veel invloed heeft op ons leven, maar dat heeft het dus wel. En al helemaal op jouw liefdesleven.

Hoe de maan, de zon, de aarde en andere planten bewegen, zal ons eerlijk gezegd een worst wezen. Als je alleen al een van deze termen opzoekt, kom je al op pagina’s die lijken op hogere wiskunde. Maar wat voor invloed dat ze op ons leven hebben, vinden we dan wel weer razend interessant.

Volle maan in oktober

Iedere maand is de grote, witte bol weer voor één dagje compleet. Volgens bronnen konden we dit vorige maand merken aan onze emoties. We werden vrij snel emotioneel bij de meest kleine dingen. Maar deze maand staat er iets ontzettend moois op ons te wachten. Daar kunnen we alleen maar super blij van worden.

Alles is liefde

Deze maand staat de volle maan in het sterrenbeeld Weegschaal. En laat dit sterrenbeeld nu net geregeerd worden door Venus. En we hoeven jullie vast niet meer uit te leggen waar Venus allemaal goed voor is. Maar wat we jullie wel graag uit willen leggen, is dat dit betekent dat ieder sterrenbeeld hiervan gaat profiteren.

De volle maan in oktober zorgt er namelijk voor dat je barst van de creativiteit, met name in je relatie. Problemen? Nu is het de perfecte tijd om ze op te lossen. En als je geen relatie hebt, gaan je ogen wijd open voor nieuwe mannen die op je pad komen. Of als je net een break-up achter de rug hebt, ga je inzien dat de relatie geen mislukking was, maar een les.

Kortom: help onduidelijkheden binnen je relatie uit de wereld, sla als single die ene leuke boy aan de haak en ga weer eens leuke dingen doen als je pas vrijgezel bent geworden. Het leven is een feestje en het wordt nog leuker als je er samen met iemand van kan genieten.

Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen: Oelala! Dit zegt je sterrenbeeld over hoe je kust

Reageer op artikel:
Love is in the air: De volle maan in oktober zorgt voor een flinke dosis liefde in jouw leven
Sluiten