Nieuws 26 jan 2018 Lianne Görtz

Love it! De film Pretty Woman wordt vertaald naar een musical

Net zoals Grease, The Titanic en Dirty Dancing, kun je Pretty Woman wel tien keer kijken zonder dat je er genoeg van krijgt. De film waar Julia Roberts van prostituee letterlijk getransformeerd wordt tot een pretty woman, kun je binnenkort ook in levende lijve aanschouwen.

Als je houdt van een musical zo nu en dan en als je met volle teugen geniet van Pretty Woman, dan is dit een match made in heaven. Let maar op.

Musical van Pretty Woman

Er komt namelijk een musical van de film Pretty Woman. Als we de producer van de musical mogen geloven, dan gaat de musical van start in juli dit jaar in het Nederlander Theatre in New York. De officiële openingsavond vindt ongeveer een maand later plaats.

Helaas zien we Julia Roberts niet shinen op toneel. Haar rol gaat vervuld worden door Samantha Barks. De zakenman wordt gespeeld door Steve Kazee, ook iemand anders dan in de film. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Kijk hier nog maar eens hoe indrukwekkend haar transformatie is. Zeker dat je die kaartjes nu meteen wil scoren. Want het kan nu al via deze site.

Reageer op artikel:
Love it! De film Pretty Woman wordt vertaald naar een musical
Sluiten