Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 4 dec 2016

Love is in the air! Dit is jouw liefdeshoroscoop voor december

2016 is bijna ten einde. Maar als je denkt dat er in de laatste maand van het jaar niets meer kan gebeuren op liefdesgebied dan heb je het helemaal mis. Dit heeft december voor jou in petto. Check snel wat jouw sterrenbeeld staat te gebeuren.

Ram

Deze maand staat in het teken van experimenteren Ram. Dat kan met mannen, maar ook in bed of met speeltjes. Afhankelijk van je relatiestatus. Feit blijft dat je graag iets nieuws probeert in december. Oudejaarsavond zal in het teken van magie staan.

Stier

Tot en met de 21e zul je een heel sensuele tijd beleven. Tijdens de feestdagen is dat misschien even wat minder. Maar let wel op. Want bijvoorbeeld op de kerstborrel van je werk zou er zomaar iets kunnen gebeuren. Je weet maar nooit waar je de liefde van je leven tegen gaat komen. Ga er gewoon voor, het is nu de goede tijd.

Tweeling

13 december, dat wordt jouw dag Tweeling. Let maar op, jij gaat shinen, want dan staat de volle maan in Tweelingen. Als je aan het daten was, dan zul je merken dat het deze maand serieuzer wordt. Ook kom je dichterbij je vriendinnen. Dat doet deze maand met jou.

Kreeft

Naughty of nice, dat is de vraag waar het om draait deze maand Kreeft. Vooral op 7 december heb je zin om eens uit de band te springen en niet heel braaf te zijn. Je voelt je sensueler dan ooit. Een oude vlam zou kunnen opduiken, maar laat je niet in verwarming brengen.

Leeuw

Oeh, love is in the air Leeuw. En je zult je hart openen voor een bijzonder iemand. De sterren staan ook nog eens zo dat je totaal onweerstaanbaar bent voor mannen. De kans op romantiek is heel groot. Met Oud & Nieuw wil je een groot feest organiseren. En ja, waarom ook niet? Het zal een liefdevolle avond worden.

Je horoscoop lezen

Maagd

Je hebt zin om het in huis helemaal gezellig te maken. Dat komt goed van pas, voor als je onverwacht bezoek mee brengt, als je begrijpt wat we bedoelen. Want je hebt dan wel zin in huiselijkheid, je gaat geen eenzaam kattenvrouwtje worden deze maand. Er staat pittige seks op het programma in december.

Weegschaal

Voor jou staat het einde van het jaar in teken van romantiek. Geniet van deze periode met je lover of van het daten, als je net iemand hebt ontmoet. Heb je al lang een relatie dan ga je deze maand misschien next level. Denk een aanzoek of een zwangerschap.

Schorpioen

Je bent een avontuurlijk typje en deze maand voel je je flirteriger dan ooit. Wel ben je nu op zoek naar echte liefde en ben je helemaal klaar met casual daten. We kunnen je een tip geven: ben je met iemand aan het daten en wil je dat het serieus wordt? Geef dat dan gewoon aan, want dit is het perfecte moment.

Boogschutter

Deze maand staat er voor jou ‘explosieve passie’ in de sterren, Boogschutter. En ja, dat betekent dat je wildste fantasieën wel eens werkelijkheid kunnen worden. Doe wel voorzichtig met je hart, want het kan helaas ook breken.

Steenbok

Deze maand kunnen mensen gewoonweg geen ‘nee’ tegen je zeggen. Maak daar gebruik van Steenbok. Eigenlijk is alles mogelijk in de liefde deze maand. Dat kan misschien eng voelen, maar zodra je door hebt wat dat betekent, ga je er helemaal voor.

Waterman

Ben je single? Dan wordt dit een maand vol met dates. Swipe maar lekker op Tinder, want jij vermaakt je wel. Je hebt op dit moment niet zo’n behoefte om te settelen, maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt maken toch? Ook als je een relatie hebt, heb je wat behoefte aan onafhankelijkheid. Kerst met je lover vieren is heerlijk, maar als jullie andere wensen hebben is het ook helemaal niet erg om in je eentje naar een borrel te gaan hoor.

Vissen

Vis, dit wordt een maand vol met romantiek en sprookjesachtige momenten. Geniet er van, maar probeer wel een beetje nuchter te blijven kijken naar de situatie. Voor je het weet verlies je jezelf namelijk compleet in een man. Als je al een relatie hebt, zal je je ineens een stuk gepassioneerder voelen. Heerlijk toch?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Sexy ladies! Dit zegt je horoscoop over wat mannen aantrekkelijk aan jou vinden

Reageer op artikel:
Love is in the air! Dit is jouw liefdeshoroscoop voor december
Sluiten