Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 3 januari 2019

Deze veranderingen in Love Island 2019 zijn HUGE

Samen met Temptation Island en Ex on the Beach is Love Island toch wel ons favoriete tv-programma. En dat programma gaat nu nog een beetje beter worden. Want het komende seizoen worden er flink wat veranderingen doorgevoerd bij de sensationele show.

Wees gerust, het programma zal nog net zo smeuïg en sensationeel worden als het was. Maar de makers hadden flink wat kritiek gekregen omdat er alleen heteroseksuele koppels aan meededen. En dat gaat nu veranderen.

Love Island 2019 komt eraan en er gaan dingen veranderen

De aanmeldingen voor deelname zijn momenteel weer open. En op het formulier moet je aangeven of je man, vrouw, niet-binair of interseksueel bent. Eh, wat dat precies inhoudt? Niet-binair zijn mensen die zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk identificeren. Terwijl interseksueel betekent dat je zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken hebt. In het Nederlands noemen we dit allebei vaak genderneutraal.

Of er nog een speciale gay-versie van het programma gaat komen is onduidelijk. De makers sluiten een seizoen speciaal voor mensen die homoseksueel zijn in ieder geval niet uit.

Veranderingen bij Love Island

De opnames voor het volgende seizoen vinden plaats van mei tot en met augustus dit jaar. Daarna kunnen we weer smullen.

Maar gelukkig komt er eerst nog Temptation Island 2019 op tv.

Heftig! De eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn er

Reageer op artikel:
Deze veranderingen in Love Island 2019 zijn HUGE
Sluiten