Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 11 aug 2020

OMG – Love Island verschijnt vanaf deze datum weer op de buis

Reality-programma’s vinden wij om van te smullen, helemaal als het over Love Island gaat. En hoe leuk was het dat er eindelijk een Nederlands seizoen kwam? Het leek even spannend of het nieuwe seizoen er wel zou komen in verband met corona, maar RTL kwam deze week met de verlossende boodschap.

Love Island gaat wel degelijk door. Sterker nog, het is binnenkort al te zien.

Love Island 2020

Nog even wachten en je kunt het nieuwe seizoen van Love Island Nederland weer volgen. Alle deelnemers zullen getest worden op corona voordat ze hun intrede maken in de villa. We hoeven dus niet bang te zijn dat het coronavirus roet in het eten gooit. Vanaf het moment dat iedereen positief getest is én in de villa woont, worden ze gezien als een huishouden.

Wel zo handig, want anderhalve meter afstand houden is natuurlijk ook niet leuk als je wat dichter tot elkaar probeert te komen ;-). Laat dat nou nét belangrijk zijn bij dit programma. Vanaf 31 augustus kunnen we weer heerlijk genieten van het realityprogramma gepresenteerd door de knappe Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. We zijn heel benieuwd naar alle liefdeslijnen die gaan ontstaan bij de deelnemers.

Opgeven als deelnemer

Heb je altijd al gedroomd om deel te nemen aan dit liefdesspel? Dan kan deze droom nu werkelijkheid worden. Je kan je nog steeds opgeven om mee te doen aan het realityprogramma. Ben je tussen de 20 en 30 jaar oud? Dan is dit je kans. Wie weet vertrek jij wel naar een zonovergoten eiland en beleef je er de tijd van je leven. Je kan je hier aanmelden.

Wil je alvast lekker in de sferen komen? Kijk dan hieronder de trailer waarin Holly en Viktor te zien zijn, al rijdende op het tropische eiland. Over minder dan een maand kunnen we weer genieten van dit heerlijke programma. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten.

Lees ook: Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island? Doe de quiz en kom erachter aan welk programma jij mee zou doen

Reageer op artikel:
OMG – Love Island verschijnt vanaf deze datum weer op de buis
Sluiten