Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 17 aug 2018

Yes we mogen weer! Love Island Australia komt binnenkort op videoland te staan (en de promo kun je al zien)

Let even op bingewatchers! Het laatste seizoen van Love Island is helaas afgelopen en daar heb je waarschijnlijk alle afleveringen al van gezien. Wij hebben goed nieuws want Love Island Australia staat binnenkort ook op Videoland. Yes.

Er is niks heerlijker dan ’s avonds in je bed wegzwijmelen bij een nieuwe aflevering (en de knapste mannen) van Love Island. Gelukkig bestaan alle vier de seizoenen uit zó veel afleveringen dat er nooit een einde aan lijkt te komen. Dat einde kwam er helaas wel, maar een nieuw seizoen ligt op je te wachten.

Britse Love Island

In Love Island worden prachtige vrouwen en héle knappe mannen bij elkaar in een resort gezet. Bij wie slaat de vonk over? Er worden stellen gevormd en wie overblijft moet naar huis. Jammer, maar dat maakt de serie wel een stuk spannender en het staat natuurlijk garant voor meer drama. En tsja, wie wil dat nou niet?

Eerste Australische seizoen

Na vier Britse seizoenen is het tijd voor een Australische. Wij willen wel eens zien of de mannen en vrouwen uit Sydney en Melbourne net zo interessant zijn als de Britten. Je hoeft niet lang meer te wachten want op 23 september staat het eerste Australische seizoen op Videoland.

Bekijk hier vast de promo van het nieuwe seizoen:

Lees ook: Welke deelnemers van Love Island zijn na het programma bij elkaar gebleven (en vooral wie niet)?

Televizier

Reageer op artikel:
Yes we mogen weer! Love Island Australia komt binnenkort op videoland te staan (en de promo kun je al zien)
Sluiten