Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 24 sep 2018

De hete surf dudes van Love Island Australië zijn nu te bewonderen op Videoland

We zijn niet meer bang om toe te geven dat onze guilty pleasure op tv Love Island is. De Britse versie hebben we massaal gekeken. Bingewatchers opgelet: gisteren is ook de Australische versie van Love Island te zien op Videoland.

Love Island Australië

Op RTL5 is de Britse serie Love Island al een hele tijd te zien, maar het laatste seizoen is helaas ten einde gekomen. Droog je tranen, want de Australische variant is nu te aanschouwen op Videoland. En wie houdt er nou niet van die knappe, sunkissed surf dudes met zo’n sexy accent?

Het eerste Australische seizoen van het programma is dus vanaf nu te zien op Videoland. We verklappen alvast dat het de makers wederom is gelukt om de meeste sexy vrijgezellen van het zonnige land bij elkaar te rapen.

Love Island

Mocht je nog niet bekend zijn met het fenomeen Love Island, dan leggen we het maar al te graag even uit. Super knappe mannen en vrouwen worden bij elkaar gezet in een prachtige Ville in Mallorca. Met prachtig bedoelen we ook écht prachtig.

Alle deelnemers van de villa zijn afgesloten van de buitenwereld en moeten om het spel te winnen koppels vormen. De koppels doen verschillende challenges en degenen die winnen, mogen blijven.

De knappe dames of heren die geen koppel weten te vormen voor de eliminaties, lopen het risico om de villa te moeten verlaten. En je raadt het al: dat brengt veel drama en liefde met zich mee.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

OMG! Love Island hottie Eyal is zónder zijn krullenbos nog veel sexyer dan normaal

fem-fem

Reageer op artikel:
De hete surf dudes van Love Island Australië zijn nu te bewonderen op Videoland
Sluiten