Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 27 mei 2019

Love Island begint vanaf vandaag en dit is het beste nieuws ooit

De vlaggen mogen opgehangen en de toeters mogen uit de kast. Sociale verplichtingen worden alvast afgezegd voor vanavond. Tenzij het gepland is voor maar één ding, en één ding alleen. Het Love Island avontuur in Nederland gaat namelijk vanavond van start.

Wordt het liefde? Wordt het drama? Wordt het allebei? Met hotties als deelnemers hebben we in ieder geval niks te klagen. Was je al fan van de Engelse en Australische versie? Dan is dit een extra feest, want nu kunnen we namelijk zelf bepalen hoe Love Island Nederland verloopt.

Love Island Nederland begint vanaf vandaag

Love Island is een soort datingshow waarbij je iedereen hoort zeggen dat ze niet alle eieren in één mandje willen leggen. Of er echte liefde wordt gevonden, is altijd een beetje de vraag omdat er nog maar weinig koppels samen echt een toekomst aangaan nadat ze het eiland verlaten. Maar uuh, misschien laat Nederland wel zien wat voor romantische mensen wij hebben.

Vanaf half negen komt de eerste echte aflevering op RTL 5 en Videoland te zien. Vanaf vandaag kunnen we geen plannen meer maken in de avond voor de komende paar weken. Sorry lover, maar we zijn even te druk bezig met wie we uiteindelijk willen kronen tot sterkste koppel van het eiland.

Love Island gaat beginnen!

JAAA vanavond de allereerste aflevering bij RTL 5 en Videoland! Met wie ga jij kijken???‍♀

Geplaatst door Love Island RTL op Zondag 26 mei 2019

Lees ook: Gelekt! Dit is hoeveel de kandidaten van de Britse Love Island verdienen met de show

Reageer op artikel:
Love Island begint vanaf vandaag en dit is het beste nieuws ooit
Sluiten