Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Eilish van Love Island begint haar eigen beautyproject en dit is wat we weten

Eilish Flesch, één van de finalisten van Love Island seizoen twee richt haar pijlen op de beautywereld. Ze is nog steeds samen met haar Love Island koppel Gianna en is nu bezig met een nieuw project. Daarbij werkt ze vanuit een probleem die zij ervaart met haar krullende haren. We kunnen niet wachten wat hieruit gerold komt. We vertellen je nu alvast wat wij weten over ‘Steilish’, Eilish haar eigen beautylijn.

We zijn heel benieuwd naar haar producten.

De beautylijn ‘Steilish’, van Love Island Eilish

Eilish introduceert haar nieuwe beautylijn op Instagram. Ze vertelt over de stuggle die ze ziet bij vrouwen (en mannen) met krullend haar. Zelf vraagt ze overal tips en probeert ze van alles om haar krullen zo mooi mogelijk te krijgen. Hier raakte ze geïnspireerd en Eilish wil graag anderen helpen om zich sexy te voelen door middel van het stijlen van je haar op de juiste manier.

Love Island Eilish vertelt: “Ik ben keihard bezig geweest met het opzetten van mijn eigen haarproducten gespecialiseerd op krullend haar. Ik heb al zo veel verschillende producten gebruikt, die claimen speciaal voor krullend haar te zijn gemaakt… De een meer geschikt voor een mooie glans, de ander voor veerkrachtige krullen en weer een andere tegen pluizig haar. Maar eigenlijk is dit het allemaal nét niet. Ik wil al deze eigenschappen in één product combineren en daarmee een optimaal product creëren voor krullend haar. En dat is precies waar ik nu mee bezig ben.”

De productontwikkeling van Steilish

Na Love Island heeft Eilish zich volledig op dit nieuwe project gestort. De productontwikkeling gaat volgens Eilish de goede kant op, maar ze zijn er nog niet. Een goed product heeft tijd nodig. Daarbij vertelt ze ook nog niets over een releasedatum of hoe het proces verder zal gaan.

Eilish: “Dit product gaat een gamechanger worden, ik voel het. We zijn al een eind maar er is nog een hele weg te gaan. Het leek me wel leuk dit vast met jullie te delen. Eerst lanceren we vrouwen producten en als dit een succes wordt starten we aan de mannen producten!”

Lees ook: Love Islander Mattheüs vertelt: er gebeurde veel buiten de camera’s om in Casa Amor

Reageer op artikel:
Eilish van Love Island begint haar eigen beautyproject en dit is wat we weten
Sluiten