Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 okt 2020

Wow! Herken jij Love Island-Eilish terug op deze oude foto’s?

Voor wie iedere avond naar Love Island kijkt (duh, wie niet?), weet als geen ander wie Eilish Fles is. Ook wel bekend als een van de knapste dames van Love Island. Met haar mooie bos krullen en haar lichte ogen steelt ze al gauw de show. Maar guess what, Eilish heeft niet altijd haar mooie bos krullen gehad. Op foto’s van vroeger zien we een Eilish die we nauwelijks nog herkennen.

Welke haarstijl vind jij mooier?

Love Island-Eilish

Wanneer we een blik werpen op de Instagram-tijdlijn van Eilish, zien we dat ze in het jaar 2015 wel degelijk krullen had, maar toch niet helemaal lijkt op hoe ze er nu uit ziet. Maar een jaar later heeft ze toch echt haar krullen ingeruild voor een strakkere look: stijl haar. Wie haar daar nog herkent, moet wel een echte Love Island-fan zijn en oplettend oog hebben. Oordeel zelf maar.

Eilish

Voor degene die Eilish nog niet kennen, hierbij een kleine recap. Eilish Flesch is 22 jaar oud en is tandartsassistente en sociotherapeut in opleiding. Als bijbaantje werkt ze nu als promotion model en hostess. Haar krullen zijn natuurlijk haar handelsmerk:

β€œIk noem ze ook wel mijn tijger-manen”, lacht ze. Bovendien leverden die krullen, in combinatie met haar complete verschijning, haar al de prestigieuze titel Miss European Tourism Beauty The Netherlands op.

Instagram-accounts alle deelnemers

Ben jij nou ook zo benieuwd naar de socials van de deelnemers? Goed nieuws! Wij hebben alle accounts van de Love Island-deelnemers voor je opgezocht en verzameld. Hier staan alle accounts onder elkaar. Wie weet spot jij ook wel net zo’n leuke transformatie.

Lees ook: Gaan er vanavond maar vier koppels door naar de Love Island-finale?

Reageer op artikel:
Wow! Herken jij Love Island-Eilish terug op deze oude foto’s?
Sluiten