Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 14 dec 2020

Oh well: Zó zat het met Feline en haar “vriend” tijdens Love Island

Het tweede seizoen van Love Island zit er al een tijdje op. Dat veel relaties al zijn gesneuveld, wisten we al wel. Toch hoorden we uit de Love Island-reünie – die afgelopen vrijdag plaatsvond op Instagram – opvallende verhalen. Winnaars Mert en Joan gingen in een live-sessie met andere deelnemers in gesprek.

We kregen te weten hoe het is afgelopen met Remco en “het meisje” en welke roddels over andere Islanders nou waar waren, en welke niet.

Feline uit Love Island

Well. We nemen je even terug naar het moment waarop bekend werd dat Remco een meisje thuis had zitten en helemaal niet op zoek was naar liefde in het programma. Niet kort daarna kwam de roddel dat Feline óók een vriend zou hebben.

Tijdens de Love Check-up werd dat ontkracht door de deelneemster herself, maar vrijdag kwam Giuliano met verrassend nieuws. Hij zei dat de roddels wél waar bleken te zijn. OMG.

Wél een vriend thuis

De aap kwam uit de mouw toen Joan en Mert Giuliano vroegen of hij Feline nog wel sprak. Hij verwees naar de Love Check-up en vertelde dat hij daarna achter bepaalde dingen is gekomen. Met de bepaalde dingen bedoelt hij de roddel dat zijn match Feline een vriend thuis zou hebben zitten. Hij zou dat via-via te horen hebben gekregen.

Feline heeft zelf ook gereageerd op het nieuws en zegt nogmaals dat ze géén vriend had tijdens Love Island. In haar nieuwste vlog vertelt ze dat ze vlak voor Love Island aan het daten was en that’s it. Na Love Island kreeg ze weer contact met deze “date” en nu zijn ze happy together.

 

Reageer op artikel:
Oh well: Zó zat het met Feline en haar “vriend” tijdens Love Island
Sluiten