Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 14 okt 2020

Love Island-fans opgelet: Feline reageert op ophef rondom vriend

Zoals je weet, gingen er vorige week al geruchten rond over het feit dat Remco een lover thuis op de bank had zitten tijdens Love Island. Maar een paar dagen later, gingen deze geruchten ook rond over Feline Gast. Zo zeiden mensen dat ze alleen maar aan het programma meedeed omdat ze fame wilde scoren voor haar platform over/voor mensen met diabetes én dat zij ook al een vriend thuis had zitten.

Maar Feline reageert erop en dit heeft ze erover te zeggen:

Feline reageert op ophef

In het programma van RTL Love Check-Up wordt er stevig aan de tand van Feline gevoeld. Maar ze zegt nog wel 100% single te zijn. Toch neemt het programma daar geen genoegen mee en vraagt door. Ze erkent dan wel het een en ander over Aelvin – de man waarover de speculaties gingen.

Reactie Feline

Zo zegt ze hierover: “Daar heb ik inderdaad mee gedated. En we zijn uiteten geweest. Ik heb daar ook geslapen”. Ook wil ze nog eventjes laten weten dat ze geen non is: “Ik heb hiervoor gedated en gescharreld. Helaas jongens, ik kom niet uit een klooster. Het spijt me zeer. Maar ik ben 100% single de villa in gegaan.”

Winnende koppel Love Island

Toch kwam Feline in de finale van Love Island samen met haar liefje Giuliano. Het was dan ook mega spannend toen de uitslag werd onthuld. Uiteindelijk waren Feline en Guiliano derde geworden. Nog een goede stand als je het ons vraagt -ondanks de geruchten over Feline al rondgingen.

Wie wél hebben gewonnen zijn Mert en Joan, zij kregen de meeste stemmen. Zij gingen er vandoor met €25.000 en heel veel liefde. We gunnen ze nog een heel lang en liefdevol leven toe.

Lees ook: Dít zijn de regels waar de Love Island-deelnemers zich aan moesten houden

Reageer op artikel:
Love Island-fans opgelet: Feline reageert op ophef rondom vriend
Sluiten