Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 1 aug 2018

Love Island gemist? Hier kun je de afleveringen van álle seizoenen bingewatchen en daar wordt je echt heel blij van

Heb jij nèt iets te laat de serie Love Island ontdekt? Maak je niet druk, er is nog een mogelijkheid om deze heerlijke serie terug te kijken. Sterker nog, maak je klaar voor een enorme bingewatch-sessie want álle seizoenen (ja je leest het goed) staan online.

Eigenlijk val jij gewoon met je neus in de boter als je de serie nooit hebt gezien (of gewoon opnieuw wilt kijken). Je kunt namelijk álle afleveringen van álle seizoen terugzien en een betere bingewatch-sessie kun je je haast niet voorstellen.

Love Island is juicy

Deze heerlijke serie wil je gewoon zien, want er doen A) heel knappe mannen aan mee en B) een smakelijker programma dan dit ga je niet vinden. In een super de luxe villa in Mallorca vormen knappe babes en hete dudes koppeltjes en wie overblijft moet naar huis.

Het concept staat garant voor drama, drama en uhm nóg meer drama. Dat kun je je wel voorstellen als jij een knappe man hebt gescoord en een nieuwe kandidaat hem bij je wegkaapt.

Waar je kunt kijken

Op Videoland staan alle seizoenen online. En psssst.. de eerste twee weken kijk je gratis en dat haal jij er makkelijk uit als je doorpakt met bingewatchen.

Reageer op artikel:
Love Island gemist? Hier kun je de afleveringen van álle seizoenen bingewatchen en daar wordt je echt heel blij van
Sluiten