Love Island Imen en Mattheüs geven duidelijkheid over hun relatie

Vorige week hebben we je op de hoogte gebracht van deze roddel. Love Island Imen en Mattheüs zien elkaar de laatste tijd namelijk erg veel. Of dit betekent dat ze een relatie hebben of niet, dat vertellen ze in een Q&A op het YouTube-kanaal van Imen. Wat denk jij zijn ze samen of niet?

Wat maak jij hieruit op?

Imen en Mattheüs Love Island

Mattheüs beantwoord de vraag of de twee nu een relatie hebben, met dít antwoord: “In België mag je maar één knuffelcontact per persoon hebben. En aangezien ik nu heel veel in Nederland ben, is Imen mijn knuffelcontact.”

Imen vult aan: “We hebben er voor gekozen om elkaar vaker te zien omdat we heel veel samen moeten doen. Dat is onze keuze.” Er wordt dus een hoop gepraat, maar eigenlijk weinig gezegd. Wat denk jij dat dit betekent?

In deel 2 van de video wordt er meer duidelijk.

Deel #1 van de video

In de eerste video wordt er nog niet zoveel duidelijk. Love Island Imen en Mattheüs vertellen dat ze veel samen zijn door gezamenlijke werk-tripjes. Zo zijn ze bijvoorbeeld samen op vakantie geweest.

Daarnaast hebben ze het ook over hun leven na Love Island, dat zie je allemaal in de video hieronder:

Deel #2 van de YouTube video

In deze video word de brandende vraag duidelijker beantwoord. Ten eerste wilde Imen en Mattheüs eerst benadrukken dat de opmerkingen die de beide gekregen hebben niet normaal zijn. Vooral Imen heeft een paar racistische opmerkingen voorbij zien komen – die ze liever niet had gehad. Daarna vertellen ze dat ze geen koppel zijn, de twee zijn slechts vrienden.

Daarna horen we wel dat Imen aan het daten is. Ze weet nog niet hoe het verder gaat lopen, maar er wordt gezegd dat ze geen vrijgezel meer is. In Mattheüs zijn DM’s kan je nog wel sliden, als je interesse hebt 😉

Reageer op artikel:
Love Island Imen en Mattheüs geven duidelijkheid over hun relatie
Sluiten