Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 6 juli 2017

Love Island is een fantastisch tv-programma en we willen het nú in Nederland

Televisieprogramma's met seks, drama en liefde zijn we gek op. Voor een avond Temptation Island, Ex on The Beach, Are You The One? blijven we wel thuis. Love Island is zo'n programma dat in dit rijtje thuis hoort en we willen heel graag dat er een Nederlandse versie komt.

Romances, exen en drama

Love Island is een Britse dating reality show waaraan tien singles meedoen. Zij worden in een prachtige villa op Mallorca gestopt om te kijken of er love in the air gaat zijn. Er worden koppels gevormd, partners gestolen en er bloeien inderdaad een aantal romances op. Maar er komen natuurlijk ook nieuwe kapers. En exen.

Terwijl de kandidaten elkaar beter leren kennen, moeten ze proberen de harten van het publiek te winnen. Zij bepalen namelijk wie er in het paradijs genaamd Love Island blijft. Beloftes worden gebroken en er vallen vele tranen. De winnaars winnen vervolgens 50.000 pond.

Wij willen dit in Nederland

Het laatste seizoen werd gewonnen door Nathan en Cara en zij zijn nog steeds samen. Ook vier andere koppels zijn nog in de zevende hemel. Kijk maar mee hoe fantastisch dit is en dan zul je snappen waarom we dit programma ook op de Nederlandse televisie willen hebben:

Wist je dit al? Drama queen alarm! My Super Sweet 16 komt terug op MTV

Reageer op artikel:
Love Island is een fantastisch tv-programma en we willen het nú in Nederland
Sluiten