Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 2 sep 2020

Huh?! Is dít Love Island-koppel ook uit elkaar?

Nadat gisteravond Love Island eindelijk weer van start is gegaan, komen alle roddels wat betreft de oude deelnemers weer lekker opborrelen. Zo weten we al een tijdje dat Rowena en Stenn uit elkaar zijn (helaas). Maar hold your horses: er is waarschijnlijk nog een koppel uit elkaar. Wie zouden dit zijn?

En we kunnen je een ding verklappen: dit zag niemand aankomen.

Love Island-koppel uit elkaar

Je raadt het misschien nooit – maar Victoria en Ziggy zijn waarschijnlijk uit elkaar. We hebben het over ‘waarschijnlijk’ omdat we het niet helemaal zeker weten, maar het lijkt er wel verdacht veel op. Zo volgen de ex-deelnemers van Love Island elkaar niet meer op Instagram én zijn al hun gezamenlijke foto’s verwijderd.

Daarnaast staan ze ook niet meer in elkaars Instagram-bio. Verdacht of verdacht? Zie hier het account van Ziggy en hier het account van Victoria om het zelf te bekijken. Of beter gezegd: om het niet meer te bekijken ;-).

En het gekke is: vorige week lagen de twee nog samen op het strand in Spanje te genieten van elkaar en hun vakantie, maar nu gaan dus de roddels dat ze uit elkaar zijn. Het (ex-?)koppel heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd maar we vinden maar wat opvallend dat ze elkaar niet meer volgen op Instagram. We zijn erg benieuwd wanneer de twee iets naar buiten brengen.

Nieuwe seizoen te zien op NLZIET

Wil jij dolgraag het nieuwe seizoen op de voet volgen en alles terugkijken en terugspoelen? Goed nieuws! Op de online streamingdienst NLZIET kun je namelijk het nieuwste seizoen kijken. Wil je je echt goed inlezen in de deelnemers? Dan heb je geluk. Wij hebben namelijk álle Instagram-accounts gevonden van de deelnemers. Thank us later.

Niet zo een grote fan van Love Island? No worries, er staan nog veel meer leuke series, films en televisieprogramma’s op NLZIET. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

Lees ook: OMG – dit zijn de kersverse deelnemers van het nieuwe seizoen van Love Island

Reageer op artikel:
Huh?! Is dít Love Island-koppel ook uit elkaar?
Sluiten