Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 15 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit is het eerste koppel wat Love Island verlaat en de kijkers balen enorm

In een van de laatste afleveringen van het liefdesprogramma Love Island was tot nu toe de meest heftige exit-avond. En dat terwijl de Islanders zélf een koppel naar huis moesten sturen.

Ben jij het eens met de keuze? Of heb je de aflevering nog niet gezien? Dan moet je die eerst eventjes kijken voordat je verder leest (spoiler-alert).

Exit koppel Love Island

Om maar gelijk met deur in huis te vallen: Josepehine-Charlotte en Kai hebben de vila moeten verlaten. Vooral van de mannelijke afvaller balen de kijkers van Love Island. Ze hadden de nuchtere Kai wel wat langer in de vila willen zien. Daarnaast gunnen de kijkers hem ook enorm de liefde. Zie hieronder enkele tweets over Kai en Josephine-Charlotte wat betreft hun exit.

Josephine-Charlotte was al wel ietsje minder populair binnen de groep. Dus over haar exit was eigenlijk niet zoveel ophef.

Populaire jongen

Wie wel populair was, was Giuliano. Maar dit duurde ook niet heel lang. Na zijn nogal botte breuk met Lisa is zijn imago ook enorm gezakt bij zowel de deelnemers als de kijkers van het liefdesprogramma Love Island. Zie hieronder een aantal tweets waarin de kijkers niet heel positief praten over Guiliano.

Lees ook: Dit wil je weten: nieuwe afleveringen van Love Island vanaf vandaag een uur eerder op Videoland(!)

Reageer op artikel:
Dit is het eerste koppel wat Love Island verlaat en de kijkers balen enorm
Sluiten