Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 okt 2020

Juice! Er is actie onder de lakens geweest in de Love Island-villa

Zoals je als die-hard fan van Love Island al weet, is Lisa al een tijdje uit de villa verdwenen. Toch kan ze zelfs ná haar vetrek nog voor opschudding zorgen. Lisa Moerman onthult namelijk wel heel iets frappants op haar Instagram-account.

En we kunnen je één ding verklappen, het heeft te maken met Giuliano.

Actie onder de lakens tijdens Love Island

Lisa Moerman onthulde namelijk dat zij de lakens heeft gedeeld (lees: sexytime) met Giuliano. Say what? Zo zegt de Love Island-deelneemster in haar Instagram-story:

“Ja, er was maar één iemand die zo zelfzekerd genoeg was om extragrote voorbehoedsmiddelen mee te brengen. Vanaf dag één zei hij dat hij geen schrik had om seks te hebben op televisie, en ik was zo naïef genoeg om daarin mee te gaan. Maar seks heb je wel altijd met twee personen, dus het was van allebei de kanten gewild.

Het was voor mij wel een les dat ik mij niet te snel mag laten meeslepen met mooie woorden, want de dag erna heeft hij mij volledig laten vallen. Ik heb er heel veel uit geleerd en dat beschouw ik als iets positiefs”.

Van Lisa naar Feline

Nu zijn we natuurlijk nieuwsgierig of Lisa het Giuliano het kwalijk nam dat hij al best snel overstapte naar Feline. Hierover zei ze: “Ik heb geen hard feelings tegenover Giuliano. Het was wel heel respectloos op welke manier hij mij behandeld heeft, maar hij doet uiteraard wat hij wil en het leven gaat voort.”

Lisa Moerman

Voor degene die Lisa nog niet kennen, hierbij een kleine recap. De 25-jarige Lisa uit Izegem ziet er dan wel uit als the girl next door, maar niets is minder waar! De ondeugende zorg-medewerkster heeft namelijk op de cover van Playboy gestaan. Tot op heden is het Lisa niet gelukt haar ware liefde te vinden. Love Island was dus voor haar dus de ultieme mogelijkheid!

Lees ook: Wow! Herken jij Love Island-Eilish terug op deze oude foto’s?

Reageer op artikel:
Juice! Er is actie onder de lakens geweest in de Love Island-villa
Sluiten