Renée
Renée Life 28 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Dit is alles wat je hebt gemist in de allereerste aflevering van Love Island Nederland

Woehoe, gisteravond was Love Island Nederland aflevering 1 dan ein-de-lijk te zien bij RTL 5 en even… Zat je klaar om te kijken? De allereerste aflevering van series zijn meestal niet heel spannend, maar het was wel genieten geblazen. We praten je in dit artikel bij.

Het is natuurlijk een mega primeur dat Love Island naar Nederland komt en daarom hebben we uiteraard de eerste aflevering goed bekeken.

Lees ook: Dit zijn de Instagram accounts van de Love Island kandidaten en die wil je echt volgen want ze zijn hot

Love Island Nederland aflevering 1

In Love Island Nederland aflevering 1 zag je namelijk meteen een cruciaal moment. De Vlaamse en Nederlandse singles gingen koppels vormen, maar er is één probleempje. Er is één single te veel. Maar wie vormt precies een koppel met wie?

De koppels

Je dagen in Love Island Nederland zijn geteld als je als vrijgezel overblijft en de koppels steeds closer worden. Daarom zetten alle kandidaten in aflevering 1 al alles op alles om zich voor nu te binden. Zelfs als ze elkaar nog helemaal niet kennen. Dit zijn de stelletjes:

Jarne en Kaat

Jarne zit in een luxe positie, want deze knappe Belg mocht als allereerste kiezen met wie hij een koppel wil vormen. In eerste instantie kiest hij voor Lotte, maar die wordt al snel afgepakt. Uiteindelijk blijft hij met Kaat over en ze voelt zich nogal ongemakkelijk dat ze als laatste is overgebleven.

Snappen we volledig. Hopelijk groeien ze snel naar elkaar toe.

Noah en Lotte

Noah is alweer even vrijgezel, maar omdat hij er een relatie van zes jaar op heeft zitten komt hij zeker over als een serieuze man. Hij geeft al aan dat wanneer hij een knappe vrouw ziet in de villa je dat meteen merkt. Dus hij kaapt Lotte weg bij Jarne. Niet chic, maar hé. Je moet voor jezelf kiezen.

Martin en Sebastiana

De bokser Martin is ambitieus: hij wil op zijn dertigste met pensioen gaan. Hij geniet van het leven en hij lijkt zijn perfecte match te hebben gevonden. Het is Sebastiana die als eerste van alle vrouwen naar voren stapt. Martin moet wel heel speciaal zijn dat er nu eindelijk een vrouw de stap zet.

Stenn en Chey

Mooi boy Stenn is nog maar 19 jaar en is op zoek naar een loyale meid. Met zijn blik verwacht hij de vrouwen te verleiden en ja hoor, Kaat is er al voor gevallen. Toch kiest hij uiteindelijk voor Chey. We zijn nog niet eens dertig minuten bezig en we hebben al twee pijnlijke momenten gehad. Ai.

Matthy en Aleksandra

De partytrick van Matthy is dat hij als een malle met z’n ogen kan draaien, maar gelukkig houdt hij die move nog even voor zichzelf als hij zich aan de vrouwen voorstelt. Aleksandra vindt ‘m in ieder geval heel leuk en yay, het is een match. “Jullie hebben het beste voor het laatste bewaard.” Zó lief.

De laatste single

Melany is de allerlaatste knappe single en Sebastiana is al bang om haar Martin kwijt te raken. Ze hebben allebei bruin haar en dat is wat hij heel leuk vindt. Voor nu hoeft Sebastiana in ieder geval niet bang te zijn, want vanavond slaapt zij met Martin in één bed.

Melany krijgt ondertussen de opdracht om de mannen beter te leren kennen, want ze mag één van hen later uitkiezen om een koppel mee te vormen. Haar oog valt meteen op Jarne die niet kon laten om te zeggen dat hij op brunettes viel. Wat is Kaat? Blond. Met andere woorden, het ziet er nu naar uit dat hij Kaat best wil inwisselen voor Melany.

Melany kiest in aflevering 2

Melany voelt zich er niet heel goed bij dat ze een man moet ontfutselen van een vrouw. Jarne hoopt heel erg dat hij gekozen wordt. “Die man die ik uiteindelijk ga kiezen en met wie ik heel graag een koppel zou willen vormen is…” DEZE CLIFFHANGER. Morgen een nieuwe update van de Eilanders, dus blijf Beautify in de gaten houden.

Lees ook: Gelekt! Dit is hoeveel de kandidaten van de Britse Love Island verdienen met de show

Reageer op artikel:
Dit is alles wat je hebt gemist in de allereerste aflevering van Love Island Nederland
Sluiten