Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18 jan 2019

Nog meer drama! Love Island komt naar Nederland en sexy singles kunnen zich nú opgeven

Er komt nog meer drama naar Nederland nu we een eigen versie krijgen van Love Island. Sexy singles worden gedumpt in een gigantische luxe villa (in welk programma niet?) en proberen koppels te vormen om hun plek in de villa te behouden. Dit programma ademt drama, drama en nog meer drama.

Na een aantal smeuïge seizoenen van de Britse en Australische Love Island is het nu de beurt aan ons. Vrijgezelle mannen en vrouwen uit Nederland kunnen zich opgeven voor het Nederlandse seizoen van hét programma waarin ze mogelijk de liefde van hun leven ontmoeten.

Nederlandse Love Island

Fans van Temptation Island en Ex On The Beach Double Dutch weten zeker dat dit hun nieuwe binge verslaving wordt. Als jij de Britse en Australische seizoenen al hebt gezien heb je ongetwijfeld geduldig op de Nederlandse Love Island zitten wachten.

Eindelijk is het zo ver, er moeten alleen eerst nog wat singles worden gezocht zodat er een sappig seizoen kan worden gemaakt. Alvast in de mood komen? Op Videoland kun je vier seizoenen van Love Island terugzien.

Sexy singles gezocht

Er wordt nog gezocht naar vrijgezelle mannen en vrouwen die het aandurven om in de villa te verblijven. Kijk vooral even deze video waarin we de knappe mannen van de Britse Love Island zien.

Durf jij het aan? Opgeven kan hier.

P.S. weet je zeker dat jij je niet wil opgeven? Check dan nog even dit artikel.

Haha! Meedoen aan Love Island verdient beter dan een baan na een master

Reageer op artikel:
Nog meer drama! Love Island komt naar Nederland en sexy singles kunnen zich nú opgeven
Sluiten