Renée
Renée | LinkedIn Life 5 juni 2019

Drama! Er zijn nieuwe Love Island koppels gevormd en dat was het hoogtepunt van de afleveringen tot nu toe

Eerlijk is eerlijk, Love Island Nederland is tot nu toe niet wat we gehoopt hadden. Er wordt geklaagd over Lotte die huilt dat ze zo leuk wordt gevonden, dat de voice-over zo irritant is en bovenal dat het programma niet kan tippen aan de Britse of Australische versie. Gelukkig is er nu eindelijk de juiste drama waar je naar op zoek was: er zijn nieuwe koppels gevormd.

De vorming van nieuwe koppels in Love Island is zeker het hoogtepunt van alle afleveringen tot nu toe. De verhoudingen staan absoluut op scherp. Maak kennis met de koppels.

De nieuwe koppels van Love Island Nederland

Hoog tijd om kennis te maken met de tortelduifjes die de nieuwe koppels van de Nederlandse Love Island vormen. Hier komen ze:

rowena en matthy de nieuwe koppels van love island

Rowéna en Matthy

Het voordeel van de nieuwkomer in de villa zijn is dat je de eerste keuze hebt bij het vormen van de koppels. Rowéna pakte Matthy van Aleksandra af en kreeg door deze keuze meteen Aleksandra als vijand erbij.

sebastiana en martin de nieuwe koppels van love island

Sebastiana en Martin

Hier zijn we héél blij mee: Sebastiana kiest bewust om nog steeds een koppel te vormen met Martin. We hopen zo dat hier een relatie uit voort komt.

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter welke Love Island kandidaat jouw perfect match is

lotte en jarne nieuwe koppels van love island

Lotte en Jarne

Lotte kiest expres voor Jarne in plaats van Noah. Nu kan ze met hem mooi bespreken hoe het voelt om gewild te zijn onderzoeken of de vonk echt gaat overspringen.

kaat en noah nieuwe koppels van love island

Kaat en Noah

De niet zo lieve Kaat verbreekt alle afspraken en kiest voor Noah. Hij zou eigenlijk een koppel gaan vormen met Melany, maar daar wordt bij dezen een stokje voor gestoken. Grote kans dat Kaat naar huis wordt gestuurd straks, want Noah ziet niets opbloeien tussen hen.

aleksandra en denzel nieuwe koppels van Love Island

Aleksandra en Denzel

Aleksandra heeft geen tijd om haar gebroken hart te helen, want ze moet ook iemand kiezen. Omdat Matthy is ingepikt kiest ze voor Denzel. Wie weet wordt het toch iets nu ze hem een kans geeft.

melany en vinnie nieuwe koppels love island

Melany en Vinnie

Eerder had Melany de eerste keuze, nu is ze bijna als laatste. Omdat ze weet dat ze niet tussen Chey en Stenn moet komen, blijft alleen Vinnie nog over. Het voelt een beetje alsof je als laatst wordt gekozen bij gym, niet fijn.

chey en stenn nieuwe koppels van love island

Chey en Stenn

Chey en Stenn blijven voorlopig nog even trouw aan elkaar. Ze zijn net als Sebastiana en Martin stabiel gebleven tijdens hun eerste week samen, dus het voelt niet meer dan normaal dat ze samen blijven. Hij is dan geen Lewis Hamilton, maar zijn blauwe ogen maken veel goed.

Reageer op artikel:
Drama! Er zijn nieuwe Love Island koppels gevormd en dat was het hoogtepunt van de afleveringen tot nu toe
Sluiten