Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 19 okt 2020

Love Island-nieuws! Dít is er al allemaal gebeurd na het programma

Ondanks het feit dat het liefdesprogramma Love Island helaas ten einde is gekomen, staan de deelnemers niet stil. Er is een heleboel gaande in Love Island-land. Zo zeiden we al eerder dat Feline na het programma had gereageerd op de ophef rondom ‘haar vriend’, maar dat is nog niet alles. De juice gaat gewoon door.. En wij gaan je daar alles over vertellen.

Dit is wat er allemaal gebeurde ná het programma:

Love Island-nieuws

Laten we beginnen met het feit dat er nieuwe koppels ontstaan buiten de villa? What? Ja echt, je leest het goed. Er was namelijk niet voor iedereen een ware liefde tijdens Love Island, maar wellicht wel erna? Zoals je weet werd het tussen Lisa en Filip alsnog niets, maar voor die dan wel?

We hebben het hier over deelnemer Koen. Koen werd vanuit Casa Amor opgepikt door Feline, maar verloor daarna de strijd van Guiliano. Koen stapte de villa uit samen met Naomi. Maar terug in Nederland verwaterde dat al snel, en guess what: hij is op date geweest met niemand minder dan Josephine-Charlotte! Dit hadden we niet zien aankomen..

Zoals je weet begon Josephine-Charlotte als original aan Love Island, en heeft zij Koen niet eens meegemaakt in de villa. Maar het leuke is: in de ‘normale wereld’ gaan ze er nu alsnog voor. Er is namelijk al gedate. Best een leuk setje, niet?

Breuk tussen twee deelnemers

Waar het bij de een sky high gaat, gaat het bij de ander helaas wat minder. Love Island-Denzel en Aleksandra uit seizoen 1 zijn helaas uit elkaar.. Ze hebben afgelopen weekend een punt achter hun relatie gezet.

Dit melden zowel Aleksandra als Denzel op hun sociale media-kanalen. “Met pijn in mijn hart wil ik jullie via deze weg laten weten dat Denzel & ik besloten hebben om uit elkaar te gaan”, schrijft Aleks.

“We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt maar zijn er toch over uit dat het beter is beiden onze eigen kant op te gaan. Ik hoop dat jullie mij de tijd gunnen om dit even te verwerken.” Natuurlijk doen wij dit. We wensen beiden veel sterkte de aankomende tijd.

Ook Denzel laat zich uit op zijn Instagram-story. Hieronder zie je de afbeelding:

Bron: Instagram/Denzelslager

Lees ook: Dít zijn de regels waar de Love Island-deelnemers zich aan moesten houden

Reageer op artikel:
Love Island-nieuws! Dít is er al allemaal gebeurd na het programma
Sluiten