Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 31 mei 2019

Doe de quiz en kom erachter welke Love Island kandidaat jouw perfect match is

We zijn pas één week bezig met het allereerste Nederlandse Love Island seizoen maar we zijn nu al verslingerd. Deze week zijn de koppels gevormd en op sommige vrouwen zijn wij best wel een beetje jaloers. Wij zouden namelijk ook wel een koppeltje willen vormen met sommige mannen.

Ben jij er al uit welke man het beste bij jou past? Je hebt er ongetwijfeld over nagedacht. Als je nog twijfelt helpen wij je een handje want na het maken van deze quiz weet je welke mannelijke Love Island kandidaat jouw perfect match is.

Welke Love Island kandidaat is jouw perfect match?

Je vraagt je natuurlijk al de hele week af voor welke man jij een stap naar voren had gedaan bij het vormen van de koppels. Want waarom bleef iedereen toch stilstaan bij Jarne? Wij snappen het niet want wij waren zéker weten naar voren gestapt voor deze Love Island kandidaat.

Jij gaat er in ieder geval snel achterkomen wie jouw perfect match want na het maken van deze quiz weet je het. Val jij in het echt voor de charmes van Noah of blijkt Martin jouw prins op het witte paard te zijn?

Jouw perfecte match

Heb je je perfect match gevonden? Hier kun je hem vinden op Instagram zodat je kunt wegkwijlen bij zijn mooiste foto’s.

Ben jij dol op het maken van dit soort quizzen? Dan ben je vast ook heel erg benieuwd naar welke Ex On The Beach Double Dutch All Star kandidaat jij bent. Eén van de terror tweeling of lijk jij meer op Yasmine?

Reageer op artikel:
Doe de quiz en kom erachter welke Love Island kandidaat jouw perfect match is
Sluiten