Redactie
Redactie News 6 jul 2020

Dít is de datum waarop we kunnen genieten van het tweede seizoen Love Island

Na het eerste seizoen van Love Island te hebben gezien, willen we alleen maar meer. En raad eens? Dat krijgen we ook. We hebben er eventjes (lees: heel lang) op moeten wachten, maar we weten nu eindelijk dat eind augustus het tweede seizoen van Love Island zal verschijnen.

Nu maar hopen dat het het wachten dubbel en dwars waard is. Maar daar twijfelen wij zéker niet aan.

Love Island seizoen 2

We weten nog niet precies hoe het nieuwe seizoen eruit zal komen te zien. het eerste Nederlandse seizoen van het liefdesprogramma leek namelijk erg veel op de UK-versie maar er ontbrak een essentieel ding: Casa Amor. Ben jij ook zo benieuwd of seizoen 2 wél een Casa Amor krijgt? We zullen er op 31 augustus achter komen. Spannend.

Verder zullen we ook nog tot eind augustus moeten wachten voor we weten wie de nieuwe Islanders zijn. Wat we al wel weten, is dat Viktor Verhulst (die tijdens het eerste seizoen zijn debuut maakte als presentator) en Holly Mae Brood er allebei ook weer zullen zijn om de boel te presenteren.

Het coronavirus en Love Island seizoen 2

Omdat we momenteel nog te maken hebben met het coronavirus, is het nog onduidelijk hoe de opnames er precies uit zullen zien. De producent ITV Studios Nederland is in overleg met RTL en VIJF om te kijken hoe de maatregelen eruit zullen zien.

For the single ladies out there

Je gelooft het misschien niet, maar aanmelden kan nog! Heb je wel zin in een gek avontuur op Gran Canaria? Is je bestie vrijgezel, of ben jij zelf op zoek naar de liefde van je leven? Dan is dit je kans. Op deze site kun je je inschrijven. Wie weet zien we je binnenkort terug op de televisie.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
Dít is de datum waarop we kunnen genieten van het tweede seizoen Love Island
Sluiten