Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 18 jun 2018

Hou je van Temptation Island? Dan is deze heftige Britse realityserie je nieuwe lievelings

Realityfans opgelet, want er begint een serie die je vast en zeker wil kijken. Tenminste, als je leeft voor Temptation Island. Seizoen 4 van Love Island is begonnen en als je goed gaat op Temptation is dit écht je nieuwe lievelings.

Wie denkt dat Niels en Rosanna het elkaar moeilijk maken heeft Love Island nog niet gezien. Seizoen 4 gaat nu van start, dus je kunt meteen genieten van alle drama in de Britse realityserie.

Love Island seizoen 4

Voor degenen die nóóit iets van Love Island hebben gezien: het valt in de categorie Temptation Island. En als je daarvan houdt, dan vind je Love Island helemaal geweldig. Voor de datingshow wordt een groep knappe vrijgezellen in één huis geplaatst.

Tijdens hun verblijf in de Love Island villa is het de bedoeling dat de mannen en vrouwen koppels vormen. Je begrijpt dat dit op den duur enorm veel drama oplevert. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat één of andere knappe blondine met de hottie van een andere meid ervandoor gaat.

Het levert nog meer problemen op als je vervolgens als single overblijft. Dan is de kans groot dat diegene de luxe villa moet verlaten en dat wil niemand… Je begrijpt vast wel dat dit een soort Temptation 3.0 is.

Waar kijk je seizoen 4 van Love Island?

Tempa fans, kijk in ieder geval één aflevering van seizoen 4 om verliefd te worden op Love Island. Dit programma is soms nóg intenser dan Temptation. En dat terwijl het daar al heftig is als de vuurwerkpijlen de lucht ingaan. Maar nu is de vraag: waar kijk je het programma?

Op Videoland bekijk je seizoen 4 vanaf 18 juni, vandaag dus. Iedere dag is het smullen met een nieuwe aflevering en omdat het een lange serie is, kun je maar liefst 50 dagen (!) genieten van de ‘Islanders’. Zin innnnn. Trommel je besties maar op voor een avondje tv kijken.

Reageer op artikel:
Hou je van Temptation Island? Dan is deze heftige Britse realityserie je nieuwe lievelings
Sluiten