Nieuw Love Island setje? Het lijkt alsof Mattheüs en Imen elkaar gevonden hebben

Het is alweer een paar maanden geleden dat Love Island NL/BE op Videoland te zien was. Hoewel er niet veel stelletjes over zijn gebleven, zijn er nog twee setjes over – of toch drie?! Joan en Mert zijn nog samen en Gianni en Eilish ook, maar we zien Mattheüs en Imen ook verdacht veel op elkaars Instagram verschijnen… Kan dit betekenen dat ze een setje zijn?

Wat denk jij, is dit meant to be?

Nieuw Love Island setje

Hoewel de beiden niet single naar huis zijn gegaan na Love Island, zijn we op dit moment wel vrijgezel. De relatie van Mattheüs en Jaimy hield na Love Island namelijk niet stand. Hier lees je alles over hun break-up.

Op de sociale media gaan steeds hardnekkigere geruchten rond dat Mattheüs nu samen is met Imen. Zij werd op haar beurt bedonderd door Remco tijdens Love Island, maar zou nu best eens in de armen van Matthy gevallen kunnen zijn.

Op de sociale media reageren de beide al een tijdje met hartjes onder elkaars berichten… Daarnaast plaatsen ze verdacht veel berichten samen in hun stories. Zou dit kunnen betekenen dat er meer aan de hand is dan alleen een vriendschap?

Nu is natuurlijk de vraag van wie die hoodie is. Onlangs reageerde Raphaëlla al op het feit dat uitgerekend haar bestie Imen nu wel heel close is met haar ex-lover Mattheüs: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet. Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken. Maar ik ben blij voor ze dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik wens ze allebei heel veel geluk in hun leven.”

Bevestiging?

Ook fawrynotsawry ging opzoek naar bevestiging. Hij stuurde Mattheüs een Instagram DM. Daar kreeg hij een interessant antwoord, namelijk dat Mattheüs en Imen binnenkort een YouTube video gaan uploaden met meer uitleg over hun relatie na Love Island. We zijn erg benieuwd. Over een tijdje kunnen we dus meer duidelijkheid scheppen. To be continued.

Reageer op artikel:
Nieuw Love Island setje? Het lijkt alsof Mattheüs en Imen elkaar gevonden hebben
Sluiten