Déze deelnemer van Love Island UK verdient anderhalf miljoen(!) per maand met OnlyFans

Het medium OnlyFans is redelijk nieuw. Abonnees kunnen voor 10/20 euro in de maand op dit platform exclusieve content bekijken van bepaalde bekendheden. In Nederland kan je bijvoorbeeld content zien van Fabiola Volkers en Rosanna Voorwald. Op de app vind je ook (oud) deelnemers van Love Island UK, zoals Megan. Enne, ze verdient er niet slecht aan.

Megan Barton Hanson deed in 2018 mee aan Love Island UK als bombshell, daar plukt ze nu de vruchten van.

Love Island UK Megan Barton Hanson verdient geld met OnlyFans

Op de sociale media plaatst Megan Barton Hanson teasers van behoorlijk pikante beelden die haar abonnees voorgeschoteld krijgen. Ze is duidelijk niet bang om te laten zien wat moeder natuur haar geschonken heeft.

Met dit soort beelden verdient ze anderhalf miljoen pond per maand. Dat komt neer op ongeveer 18 miljoen euro op jaarbasis. Van dit geld koopt ze allerlei dingen om haar leven compleet te maken. Zo kocht Love Island UK oud-deelnemer Megan bijvoorbeeld laatst haar droomhuis. Én dat allemaal door het medium OnlyFans.

Megan over OnlyFans

Megan vertelde in een interview met The Sun over OnlyFans: “Ik ben zó trots op OnlyFans. Veel meiden werken in de 18+ industrie door bijvoorbeeld te webcammen, dus ik dacht: ‘Waarom niet?’ Ik kan bijna niet geloven hoe goed ik het heb gedaan. I’m smashing it.

Megan vertelt dat ze het vooral leuk vindt om zich helemaal op te maken voor de camera. “Veel mannen zouden al tevreden zijn als je in ondergoed voor de spiegel gaat staan, maar voor mij gaat het om het glammed up zijn.”

Love Island UK oud-deelnemer Megan is geen vreemde als het gaat om uit de kleding gaan. Ze heeft namelijk op de cover van PlayBoy gestaan. Ze is zeker niet bang om gezien te worden.

Lees ook: Bereid je voor: het nieuwe seizoen Love Island UK komt al sneller dan je denkt

Reageer op artikel:
Déze deelnemer van Love Island UK verdient anderhalf miljoen(!) per maand met OnlyFans
Sluiten