Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 7 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je weten: nieuwe afleveringen van Love Island vanaf vandaag een uur eerder op Videoland(!)

Wow! Love Island is nog niet eens een week begonnen en we hebben nu al erg leuk nieuws voor je. Vanaf vandaag zullen namelijk álle afleveringen van Love island een uur eerder op Videoland verschijnen. Lees: je kunt dus al eerder op de hoogte zijn van de avonturen van de deelnemers dan degene die het programma op de televisie kijken.

Heb jij al een abonnement op Videoland? Zo ja, lucky you. Zo nee, dan zou je toch nog eens over een abonnement bij Videoland moeten gaan nadenken. Je wil natuurlijk niet achterlopen..

Love Island uur eerder op Videoland

Zoals we allemaal weten, waren de afleveringen van Love Island de eerste week om 21.30 uur te zien op zowel Videoland als RTL5. Maar daar komt vanaf vandaag verandering in – Videoland laat vanaf nu de afleveringen van Love Island al om 20.30 uur zien. Dus let op: voor de mensen die wel via RTL (blijven) kijken blijft het wél gewoon 21.30 uur.

Nieuw seizoen, nieuw …

Nu we de eerste paar afleveringen achter de rug hebben, zien we veel veranderingen in het tweede seizoen van Love Island. Naast de nieuwe deelnemers is er ook een nieuwe voice-over en een compleet nieuwe villa.

De voice-over wordt deze keer ingesproken door de radio-dj Sander Lantinga. De nieuwe villa ziet er prachtig uit en is net zoals de villa uit het eerste seizoen, echt geen straf om te in verblijven als je het ons vraagt ;-).

Nieuwe seizoen te zien op NLZIET

Wil jij dolgraag het nieuwe seizoen op de voet volgen en alles terugkijken en terugspoelen? Goed nieuws! Op de online streamingdienst NLZIET kun je namelijk het nieuwste seizoen kijken. Wil je je echt goed inlezen in de deelnemers? Dan heb je geluk. Wij hebben namelijk álle Instagram-accounts gevonden van de deelnemers. Thank us later.

Lees ook: Alle stalkers opgelet! De Instagram-accounts van alle Love Islanders

Reageer op artikel:
Dit wil je weten: nieuwe afleveringen van Love Island vanaf vandaag een uur eerder op Videoland(!)
Sluiten