Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 5 okt 2020

Gaan er vanavond maar vier koppels door naar de Love Island-finale?

Voor wie die-hard fan is van Love Island, weet als geen ander dat het vanavond weer tijd is om te verzamelen bij de vuurkorf. Maar dit keer wordt het ietsje anders dan anders.. Viktor Verhulst en Holly Brood, de presentatoren, hebben namelijk niet zo heel erg leuk nieuws..

Voel jij ‘m al aankomen?

Love Island-koppels verlaten het programma

Op het Instagram-account werd een video geplaatst waarin Viktor Verhulst en Holly Brood te zien zijn bij de vuurkorf. Hierin begint Viktor met: “Lieve Islanders, we zouden natuurlijk heel graag met zes koppels naar de finale gaan maar Holy zei het al, er is maar plek voor vier koppels. We hebben daarom gevraagd aan de kijker om te stemmen op hun favoriete koppel.

En de uitslag van deze stemming is bepalend voor het verdere verloop van Love Island.” Holly voegt hier nog aan toe: “Ik wil aan iedereen vragen om te gaan staan”..

Welke koppels mogen blijven?

Wat denk jij? Wie zullen er blijven en heb jij al gestemd? We gaan het vanavond verder zien. Maar éen ding is zeker, het is nog nooit zo zenuwslopend in de villa geweest. Kijken dus…

Eerste koppel die de villa verliet

Zoals jullie weten, heeft een tijdje geleden het eerste koppel de villa al verlaten. Josepehine-Charlotte en Kai hebben de vila moeten verlaten. Vooral van de mannelijke afvaller baalde de kijkers van Love Island.

Ze hadden de nuchtere Kai wel wat langer in de vila willen zien. Daarnaast gunnen de kijkers hem ook enorm de liefde. Welke koppels zullen er volgen?… To be continued.

Lees ook: OMG! Dít zijn de nieuwe koppels van Love Island na Casa Amor

Reageer op artikel:
Gaan er vanavond maar vier koppels door naar de Love Island-finale?
Sluiten