Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 november 2017

YES YES! Er komt een nieuw soortgelijk programma als Temptation Island op televisie genaamd Love Island

Temptation Island, wat hebben we daarvan genoten afgelopen seizoen. Het is nog eventjes wachten maar over een paar maanden komt er gelukkig een nieuw seizoen op televisie. En dat is niet het enige goede nieuws: er komt nog een soortgelijk programma op televisie genaamd Love Island.

Love Island is een programma wat in Engeland razend populair is. Eindelijk wordt het nu uitgezonden in Nederland. Voor degene die het nog niet kennen: hele knappe single dames en mannen worden samen in een huis geplaatst voor een aantal weken. 24/7 wordt alles gefilmd. Yes, een combinatie tussen Big Brother en Temptation Island.

Love Island

De bedoeling van het programma is dat de singles koppels gaan vormen. Je moét altijd een partner hebben in het huis want anders word je naar huis gestuurd. Het sterkste koppel aan het einde van de rit wint het programma. Mits ze kiezen voor de liefde in plaats van het geboden geld bedrag tijdens de finale. Drama.

Omdat de singles samen leven zie je tijdens het programma dat bepaalde deelnemers verliefd worden op elkaar. Zo wisselen de koppels continu, want je kunt natuurlijk ook gewoon verliefd worden op de partner van een ander. Iedereen gaat met iedereen en doet er alles aan om niet alleen over te blijven bij de match ceremonie.

Om het allemaal een tikje heftiger te maken komen er continu nieuwe hete singles het huis in en zijn er challenges waardoor je soms de macht over het huis kunt winnen.

In Engeland schieten de kijkcijfers naar het oneindige. Het programma komt dagelijks op televisie en is een enorm succes. Beautify heeft het programma online gevold en we kunnen je vertellen: het is verschrikkelijk heerlijk om naar te koekeloeren. Ook niet vervelend: de singles zijn écht knap. En dat is natuurlijk altijd fijn om te volgen. Aanrader.

Love Island is vanaf nu te volgen op Videoland.

Wil je weten wanneer Temptation Island weer terug komt? Hier lees je alles wat er tot nu toe bekend is van het nieuwe seizoen.

Reageer op artikel:
YES YES! Er komt een nieuw soortgelijk programma als Temptation Island op televisie genaamd Love Island
Sluiten