Love it! Badboy Justin Bobby uit de Hills is nu kapper

Oh Justin Bobby. Wat heb je ons heerlijke momenten gegeven tijdens The Hills. En ook al was het allemaal niet helemaal echt, jij was dat wel.

En waar het leek dat Justin Bobby vooral goed was in zijn eigen ding doen en relaxen, heeft deze man een echte grote passie naast zijn motor en dat is het knippen van haren. Inmiddels heeft Justin drie kapsalons en een eigen haarlijn genaamd BRUSH.

“Ik hou van het 1-op-1 knippen, ik wilde absoluut geen grote kapsalon met een onpersoonlijke sfeer.” Kun je het voorstellen dat deze fijne badboy met zijn handen door je haren gaat? Je een hoofdmassage geeft? Helaas zijn Justin Bobby’s salons niet te vinden in Nederland maar in New York en zelfs eentje in Nicaragua.

Goede nieuws, je kunt gerust aankomen met een plaatje van Lauren Conrad haar bob. Hij knipt het precies zoals je het hebben wil en hoe het bij jou past. Zonder verder gedoe. Jaja, de man met twee namen is volwassen geworden en over The Hills heen gegroeid. Toch hopen wij ooit nog op een reunie met Audrina, maar dat is een ander verhaal.

Reageer op artikel:
Love it! Badboy Justin Bobby uit de Hills is nu kapper
Sluiten