Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller News 17 sep 2018

Love it! Brody Jenner keert ook terug in The Hills

Lange tijd werd er gespeculeerd werd over de mogelijke terugkeer van heart breaker Brody Jenner in ‘The Hills Reboot’, is er nu duidelijkheid. Hij is ook te zien in het langverwachte nieuwe seizoen.

Het is het eerste wat je denkt: wat heeft Brody Jenner al die tijd uitgespookt? Hij verdween na zijn deelname aan de reality serie compleet van de aardbodem. Af en toe dook de zoon van Caitlyn Jenner nog op in ‘Keeping Up With The Kardashians‘, maar ook dat is verleden tijd.

Geen comeback in The Hills Reboot?

Je zou dan ook logischerwijs spreken van een comeback voor de dj – of wat doet hij eigenlijk tegenwoordig? Wij hebben werkelijk waar geen idee. Maar met het woord ‘comeback’ wil Brody niet geassocieerd worden.

Op Instagram plaatste hij een foto, waarin hij zijn hoofd levensgroot in een billboard heeft gefotoshopt. Hij schrijft: “Don’t call it a comeback. THE HILLS: New Beginings coming soon to @mtv #haterswillsayitsphotoshopped”.

Brody Jenner doet weer mee aan The Hills

Even een opfrissertje. Want behalve dat de inmiddels 35-jarige Brody er nog altijd niet verkeerd uitziet, weten we bar weinig meer over hem. We moeten we diep in ons geheugen graven om op te rakelen wat hij voor fratsen uithaalde toen hij nog de show stal in ‘The Hills’.

Komt ie: Brody Jenner was voornamelijk bekend om zijn liefdesleven. Hij werkte namelijk zowel Lauren Conrad, Audrina Patridge en Kristin Cavallari af in de serie. Hij had later ook nog een eigen realityserie met de tenenkrommende naam ‘Bromance’, maar deze werd al snel gecanceld wegens slechte kijkcijfers.

Wel weten we dat zijn liefdesleven wél een succes is geworden mettertijd. Want hij is in juni dit jaar in het huwelijksbootje gestapt met zijn jeugdliefde Kaitlynn Carter. Ze trouwden in een resort Nihi Sumba, op het tropische Sumbi Island aan de Indonesische kust. Dat heeft hij dan wel weer goed voor elkaar.

Wij zijn hoe dan ook blij dat hij binnenkort weer op de beeldbuis te zien is.

Dit is álles wat je wil weten over het nieuwe seizoen van The Hills

Reageer op artikel:
Love it! Brody Jenner keert ook terug in The Hills
Sluiten