Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 jan 2018

Love it! Pantoffels dragen op je werk maakt je productiever blijkt uit onderzoek

Als het kon, dan gingen we in onze meest comfortabele outfit naar ons werk. Denk aan een joggingsbroek, een lekkere dikke trui en makkelijk schoeisel. Schoeisel in de vorm van zachte, aaibare pantoffels. En blijkbaar is het niet alleen chill voor je voeten, maar ook voor je productiviteit.

Zie je het al voor je? De meest schattige pantoffels dragen op je werk? Die ene mega lieve unicorn-exemplaren? Volgens dit onderzoek is het nog neet eens zo’n slecht idee om het voor te stellen aan je baas.

Pantoffels dragen op je werk is een goed idee

Laat die pantoffels die je vanmorgen aangetrokken hebt maar gewoon aan, want dit onderzoek zegt dat het dragen van pantoffels je juist productiever maakt op het werk. Door pantoffels te dragen heb jij het gevoel dat je thuis bent. En als het goed is, hangt er bij jou thuis een ontspannen en rustige sfeer.

Door het dragen van pantoffels neem je dat gevoel en die sfeer mee naar je werk. En een ontspannen sfeer zorgt voor minder stress. Dat zorgt er weer voor dat je beter kunt werken en productiever bent op een dag.

Laat die naaldhakken, puntschoenen of ander ongemakkelijk schoeisel in het vervolg maar gewoon thuis. Wel handig als je even je baas op de hoogte brengt. Laat ‘m gewoon dit artikel lezen dan komt alles goed.

Als je nog geen pantoffels hebt, zijn dit in ieder geval leuke om aan te doen: Cute! Er bestaan pug pantoffels en die wil je nu hebben voor warme voeten
pantoffels dragen op je werk

Reageer op artikel:
Love it! Pantoffels dragen op je werk maakt je productiever blijkt uit onderzoek
Sluiten