Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 4 feb 2020

Deze 5 dingen pikt alleen je lover waar je al een lange tijd mee samen bent

Hoe langer je in een relatie bent, hoe meer je aan elkaar gewend raakt. Wat resulteert in de ultieme échte versie van jezelf. Inclusief je onredelijkheden, gekke eigenaardigheden en alle andere dingen die alleen long-term lovers oké vinden, omdat hij of zij simpelweg te veel van je houdt.

Een lange relatie hebben is onwijs fijn. Je weet gewoon dat je iemand gevonden hebt die niet snel weer ervan door is. Dat blijkt wel uit de volgende punten in dit artikel.

Dit pikt alleen je partner van je als jullie al langer samen zijn

Maakt niet uit wat je doet of hoe je bent, jouw long-term lover accepteert je precies zoals je bent. Daarom pikt je lover de volgende dingen ook van je wat je bij een ander niet hoeft te proberen.

1. Je slechte gewoontes, elke dag weer

In het begin van jullie relatie deed je er nog alles aan om je ochtendhumeur te verbergen. Maar na enkele weken kon je het simpelweg niet meer aan. Je voelt je nou eenmaal zo en je wilt en kunt het niet langer voor je houden.

Je liefje vindt het stiekem echt wel irritant dat jij ’s ochtends niet te genieten bent, en zal hoogstwaarschijnlijk het niet pikken van een random one night stand. Of wat dacht je van je slechte gewoonte om alles op het aanrecht te laten staan. Geduldig als je liefje is ruimt hij of zij het élke dag weer op. Gewoon omdat jullie al zo’n lange relatie hebben.

2. Dat je lover naar huis toe komt omdat jíj dat van hem of haar ‘eist’

Je partner is voor de zoveelste keer met zijn vrienden op pad en je hebt het helemaal gehad. Dus je stuurt je lover maar een berichtje dat hij of zij vanavond niet weer zo overdreven laat thuis moet komen, omdat er anders iets zwaait.

Als zijn of haar prille verkering dit van je lover zou eisen zou daar absolúút niet naar geluisterd worden. Maar omdat jullie al langer samen zijn, en je liefje weet hoe je bent en van je houdt, wil hij of zij dat niet op het spel zetten. Dit keer komt je partner niet laat thuis waardoor jullie ook nog gezellig een wijntje kunnen drinken.

3. Dat je toch stomdronken thuis komt, terwijl je jouw liefje had belooft dat niet te doen

Je vertelt je liefje met onschuldige ogen dat je het dit keer echt niet te ver laat komen op je girls night out. Hij of zij heeft je namelijk al een paar keer ’s nachts van de grond moeten tillen omdat je iets te dronken was.

Of je in bed moeten leggen omdat je al in zijn armen lag te slapen. Je geliefde doet dit écht enkel en alleen omdat hij of zij zoveel van je houdt en jullie al zo’n lange relatie hebben. Wees je partner alsjeblieft dankbaar.

4. Je lover vergeeft je als je hem of haar uitmaakt voor iets wat écht niet kan

Als je wat langer samen bent zeggen ze dat je minder ruziet, maar in praktijk zijn de ruzies soms wel wat heftiger. En heb je er vast en zeker per ongeluk wel eens iets uitgefloept wat écht niet kon. Je schaamt je er diep voor.

Je lieve partner vergeeft je dit. Maar vermeldt er wel even bij dat hij of zij dit alleen door de vingers ziet omdat je zijn of haar lange relatie-vriendinnetje bent. Want alleen dat is de reden dat je lover je nog niet de deur uit heeft gezet.

5. Je partner laat het gaan dat je je soms als een vent gedraagt

Boeren doe je nu ook gerust als jullie samen op de bank zitten. Je partner kijkt je nog wel een beetje gek aan, maar laat het lekker rusten. Of als je met je benen wijd zit, of nog erger als je je maanden niet opmaakt of opdoft omdat je daar geen zin in hebt. Je lover vindt je hoe dan ook mooi, en na een lange relatie, doet uiterlijk er toch iets minder toe. Hoe gek dat ook klinkt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Deze 5 dingen pikt alleen je lover waar je al een lange tijd mee samen bent
Sluiten